Mehmet Ali Çelebi kararını verdi! 11 parti ile görüştüm

Geçen yıl CHP'den istifa edip Memleket Partisi’ne katılan, bu yıl da Memleket Partisi’nden istifa eden ve AK Parti'ye katılacağı iddia edilen bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Mehmet Ali Çelebi kararını verdi! 11 parti ile görüştüm
Mehmet Ali Çelebi kararını verdi! 11 parti ile görüştüm
GİRİŞ 10.08.2022 01:42 GÜNCELLEME 10.08.2022 03:17
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Gazeteci Barış Yarkadaş, geçen yıl CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne katılan, bu yıl da Memleket Partisi'nden istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye katılacağını söyledi. 

Bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabından konu ile ilgili paylaşım yaptı. 11 parti ile görüştüğünü söyleyen Çelebi, yoluna bağımsız milletvekili olarak devam edeceğini açıkladı.

Çelebi, paylaşımında, "Konuya netlik getirelim: 11 parti sosyalistinden sağ-sol görüşlüsüne cumhur ittifakından millet ittifakına kendi istekleriyle benim talebim olmadan geldi görüştüm. Bu ilgi benim için onurdur. Bugün bir parti yine aradı görüşürüm, mahsuru yoktur. BAĞIMSIZ olarak devam ediyorum." ifadelerini kullandı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • Ali Hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Kişisel hesapları bırak, memleket hesabına bak . Nasıl bir daha milletvekili olurum gibi bir düşüncen varsa Ak Parti'ye gitme, o zaman istediğin yere gidin, farketmez.
    Cevapla
  • Asalet Aydoğdu 1 yıl önce Şikayet Et
    MHP'ye katılmanız bizi de, dizide onurlandırır. Çünkü sizinle aşağı yukarı aynıyız. Fikirleriniz, hassasiyetleriniz, vatanın birliği, dirliği, terörle mücadele, mavi vatan, sınır güvenliği, büyük Türkiye gibi her konuda MHP'nin dedikleri ile söylemleriniz örtüşüyor. Akparti ile de uyuşuyor. Ama size bu ülke için MHP'de hizmete devam yakışır.
    Cevapla
  • Kaloğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Konuşmaya değmez nerde olursan ol
    Cevapla
  • Rafet 1 yıl önce Şikayet Et
    Nedim Şenerin yanındamısın Ahmet Şıkın mı, şimdi belli olacak. Silah arkadaşlarının safı nerede, yarın öbür gün Güney Doğudan askerin, polisin onlarca tabutu gelince hiç mi vicdanın sızlamayacak. Çık meydanlara konuş, bu Fetö, PKK dostu CHP nin ipliğini pazara çıkar.
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    kaldı 10 ayın chpkk seni dışladı bari mitinglere çık izmirliye chpkk nın pkk nın fetönün uşağı olduğunu anlat haykır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…