İYİ Parti ile CHP'yi birbirine düşüren "İzmir" afişi!

İYİ Partili Dervişoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "Barışın ikinci yüzyılı", "İzmir'in kurtuluşunun 100. yılı kutlu olsun" ifadeleriyle kentin dört bir yanına astırdığı afişleri kaldırmaya davet etti.

GİRİŞ 21.08.2022 21:12 GÜNCELLEME 21.08.2022 21:27
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

CHP yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılına ilişkin hazırladığı reklam afişlerini kentin dört bir yanına astı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir'in kurtuluşunun 100. yılı dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından yaptırılarak billboardlara asılan ve üzerinde "Barışın İkinci Yüzyılı", "İzmir'in Kuruluşunun 100. Yılı Kutlu Olsun" yazılı afişlerin kaldırılmasını istedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, sosyal medya hesabından İzmir'in kurtuluşunun 100. yılını kutlamak için Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Türk bayrağının bulunduğu "Barışın İkinci Yüzyılı", "İzmir'in Kurtuluşunun 100. Yılı Kutlu Olsun" yazılı afişlere ilişkin açıklama yaptı.

Dervişoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda işgalin yıl dönümünün tarihini vererek, "15 Mayıs 1919'un ne olduğunu anlamak istemeyen akıl, 9 Eylül 1922'nin muhtevasını kavrayamaz. 9 Eylül İzmir'in ve Türkiye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun zafer günüdür. Sayın Tunç Soyer'i bu afişleri kaldırmaya ve 9 Eylül'ün 100. yılına yakışır kutlamalar yapmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

"CUMHURIYETİMİZİN VE LOZAN BARIŞ ANTLAŞMASININ 100.YILINI 2023’DE ZATEN BERABERCE KUTLAYACAĞIZ"

Sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yapan İYİ Partili Dervişoğlu "Sayın Başkan; Bu yıl 9 Eylül zaferinin 100.Yıldönümü. Cumhuriyetimizin ve Lozan Barış Antlaşmasının 100.yılını ise 2023’de zaten beraberce kutlayacağız. Türkiye ve İzmir için böylesine önemli bir tarihi zaferi kavram kargaşası içinde kerhen kutluyormuş izlenimi veremeyiz." ifadelerini kullandı.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 110
  • ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Birbirine düşmezler kimse umutlanmasın.Ama milleti milliyetçilik kisvesi ile keriz yerine koyup kandıranlar eni sonu kazdıkları kuyuya düşecekler.
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    200 yıl önce İzmir Osmanlıya bağlıydı neden rahatsız olmuşlar acaba
    Cevapla
  • muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Musavat Dervişoğlu ,onlarca ülkücünün katilinin oğluyla aynı masaya oturuyorsun ya bu ayıp senin yedi sülalene yeter. Sizi kimin ulkuculerin arasına gönderdiği de böylelikle anlaşılmış oldu.
    Cevapla
  • hedef 2023 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Özcannın mahkeme ifadelerinde Dervişoğlu için dediklerini vaktiniz varsa okuyun derim başkada bir şey demem..
    Cevapla
  • efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bakmayın siz bunların arada birbirlerine hırladıklarına hepsi aynı zihniyet yedekleri dışarıda hepsinin. Ara sıra göstermelik söylem yapıyorlar, mamaları dışarıdan geldiği için ne denirse o şekilde davranıyorlar.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları meral duymasın, bunların kulağını çeker, bunlarda sonsuza kadar susarlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler