Gelecek Partisi Batman Merkez İlçe Başkanlığı'nda toplu istifa

Gelecek Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Ömer Er, teşkilat olarak istifa ettiklerini açıkladı. Er, istifa sebebi olarak il başkanı ve bölge koordinatörüyle yaşadıkları anlaşmazlığı gösterdi gerekçe gösterdi.

Gelecek Partisi Batman Merkez İlçe Başkanlığı'nda toplu istifa
Gelecek Partisi Batman Merkez İlçe Başkanlığı'nda toplu istifa
GİRİŞ 22.08.2022 12:22 GÜNCELLEME 22.08.2022 14:39
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Ömer Er, yönetim kurulu ile birlikte görevlerinden ve partiden istifa ettiklerini açıkladı. 

Basın toplantısında istifasını duyuran Er “Parti kuruluşundan bu yana görev yaptığım Gelecek Partisi'nde siyasi anlaşmazlık ve çalışma sisteminden dolayı görevinden ve partiden istifa ettim. Parti kuruluş aşamasından bu yana görev yaptığım Gelecek Partisi'nde görevimi layıkıyla yaptım. Yaptığım çalışmalar kamuoyunca da bilinmektedir. Ama maalesef il başkanı ve bölge koordinatörü ile anlaşmazlık yaşadığımızdan dolayı istifa ettik” ifadelerini kullandı.

İSTİFA EDENLER

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Gelecek Partisi'nden istifa eden isimler şöyle: 

Merkez İlçe Başkanı Ömer Er ile birlikte Gelecek Partisi Batman Merkez ilçe yönetiminden Hasan Yurttaş, Vedat Ediz, Fatih Yeşil, Sevgi Doğan, Vedat Kalaycıoğlu, İnci Durmaz, Rukiye Yıldırım, Bahar Yavuz, Mahsum Gün, Muhammed Sevim, Muhammed Seydal, Fehmi Şen, Sabahattin Gerkin, İsmail Güneş, Tuncay Akıncı, Sertip Taş, Yaşar Gülükgiray, İsmail Akın, Ahmet Yıldız ve M. Fatih Söyüt ile il yönetiminden Abdulkerim Ekinci, Hayrettin Çelik, Hüseyin Korkmaz, Seval Sönük, M. Can Erincik, Ferhat Yıldırım, İsmail Baran ve Hülya Yıldız da istifa etti.

KAYNAK: CUMHURİYET
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 57
  • saas 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun sana davutoglu yalancilarla 6+1 masasinda nasil oturuyorsun.
    Cevapla
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek rahmetli oldu ALLAH rızası için el fatiha
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    devamke
    Cevapla
  • tuna 1 yıl önce Şikayet Et
    davutoğlu ver bu partiden istifanı kendini rezil ettin
    Cevapla
  • melo 1 yıl önce Şikayet Et
    cok bile durmuslar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı