Kılıçdaroğlu: Çiftçiye mazotu vergisiz vereceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde'de partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde çiftçiye mazotu ÖTV ve KDV'siz vereceklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu: Çiftçiye mazotu vergisiz vereceğiz
Kılıçdaroğlu: Çiftçiye mazotu vergisiz vereceğiz
GİRİŞ 23.08.2022 14:00 GÜNCELLEME 23.08.2022 14:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde'de partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Diyorlar ki Tarım Kredi Kooperatifi'nde fiyatları düşürdük. Kardeşim düşüreceksen, Tarım Kredi Kooperatifi'nin gübre fabrikası var. Fiyatları düşür, çiftçi ucuz gübre alsın. 

Faiz düştü diyorlar. Bankaların faizi düştü. Çiftçiye sorun, faiz düşmüş mü? Bankaların kârı yüzde 400. Niğdeli çiftçiye, esnafa, bütün kardeşlerime sormak isterim: Siz yüzde 400 kâr elde ettiniz mi? 

"ÇİFTÇİYE MAZOTU ÖTV'SİZ VE KDV'SİZ VERECEĞİZ"

Çiftçiye mazotu ÖTV'siz ve KDV'siz vereceğiz. Alacak, tarlasına gidecek. Bir şey daha yapacağız. Aile destekleri sigortası kapsamında bir şey daha yapacağız. Köylerde genç kalmadı. Çünkü üretiyor, karşılığını alamıyor. O nedenle diyoruz ki: Köylerde gençlerin ve kadınların sosyal güvenlik primlerini devlet ödeyecek. Gençler ve kadınlar tarlada çalışacaklar, primlerini devlet ödeyecek, zamanı gelince de emeklilik haklarına kavuşmuş olacaklar. 

(İktidar) Türkiye'nin hangi sorununu çözdü? Çıkıp desinler, şu sorunu çözdük desinler. Biz 6 lider bir araya geldik, demokrasiyi yeniden inşa edeceğiz. 

Şu soruyu sorduk: Suriye'de bizim ne işimiz var? Niye kavga ettik? 33 askerimiz şehit edildi Suriye'de. Vuran Rusya'ydı. 

Biz gidecektik, 3 milyon 600 bin Suriyeli bize gelmiş. En geç iki yıl içinde bütün Suriyeli kardeşlerimizi onların özgür iradeleriyle kendi ülkelerine göndereceğiz. 

Dış politikada iktidar-muhalefet olmaz, milli olması lazım. Biden'la görüşüyorsunuz, Putin'le görüşüyorsunuz; Dışişleri Bakanlığından kimse yok. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Elektrikte veriyordun ne oldu yalandan Kablolarmı yandı Tiraktör veryordun beleş ne oldu BOL BOL YALAN VERİESİN
    Cevapla
  • İnadina 1 yıl önce Şikayet Et
    Milleti kızdırmayın inadına en beretine meyil eder, sonra nedenini arar durursunuz! Daha önce yaşanmış bir durumdur.
    Cevapla
  • KARADERELİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana inanan insanlar var ona üzülüyorum.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Meclis açılınca bay Kemal yine saçma sapan konuşarak kendini rezil edecek. Ne kadar konuşursa o kadar çok batıyor ve rezil oluyor.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhtarlara, 1 özel kalem müdürü, 1 danışman, her sokağa 1 tane sokak sorumlu personeli , 2 koruma bir şoför verilsin işsizlik sorunu çõzülür değilmi bay kemal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!