Tanju Özcan: Tek hayalim CHP Genel Başkanı olmak

Partisinin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk ettiği Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı canlı yayında en büyük hayalinin CHP Genel Başkanı olmak olduğunu söyledi.

Tanju Özcan: Tek hayalim CHP Genel Başkanı olmak
Tanju Özcan: Tek hayalim CHP Genel Başkanı olmak
GİRİŞ 26.08.2022 10:28 GÜNCELLEME 26.08.2022 10:30
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Kesin ihraç talebiyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz akşam TELE1'de Enver Aysever’in sunduğu 'Ayrıntılar' isimli programa konuk oldu. Özcan, burada yaptığı açıklamada, en büyük hayalinin CHP Genel Başkanı olmak olduğunu söyledi.

"PARTİYİ ÇOK İYİ YÖNETİRİM"

Sığınmacılara ilişkin yaptığı ırkçı açıklamaların ardından belediye meclis toplantısında AK Parti'li kadın meclis üyesine yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle büyük tepki çeken Özcan, genel başkan olması halinde partiyi çok iyi yöneteceğini söyledi.

"HAYATTA TEK HAYALİM VAR"

Özcan şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilir genel başkanlık boşalır oraya mı yönelsem şu koltuğa mı talip olsam vallahi öyle bir şeyim yok. Ben Erdoğan’ın o saraydan ayrıldığını göreyim. Ertesi gün ölsem de gam yemem. Sandıkta yenildiğini görmek istiyorum. Benim hayatta tek hayalim var geleceğe ilişkin. CHP Genel Başkanı olmak. Çok mutlu olurum. Ben bu partiyi çok iyi yönetirim"

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 47
  • Nokta 1 yıl önce Şikayet Et
    Tanju bey öncelikle CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olması lazım ki koltuk boşalsın yoksa Kemal bey CHP genel başkanı koltuğunu kolay kolay bırakacak gibi durmuyor. Size kolaylıklar dilerim.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    En kral şekilde yönetir
    Cevapla
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    sen önce kalan süre içersinde belediye başkanlığını başar.eline yüzüne diline bulaştırdın.
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah
    Cevapla
  • alo 1 yıl önce Şikayet Et
    kaz çobanı bile yapmazlar seni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!