Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılarla ilgili sözlerine Özdağ'dan sert cevap!

"KHK'lılar görevlerine iade edilecek" diyen Kılıçdaroğlu'nun sözlerine Ümit Özdağ'ndan sert cevap geldi. Özdağ, "Bu politika Türkiye Cumhuriyeti devletine ihanettir." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılarla ilgili sözlerine Özdağ'dan sert cevap!
Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılarla ilgili sözlerine Özdağ'dan sert cevap!
GİRİŞ 01.09.2022 07:33 GÜNCELLEME 01.09.2022 07:38
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu programları kapsamında Samsun'a gitti. Çarşamba ilçesindeki TEKNOFEST'i ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ilk kez bu etkinliğe katıldı. Daha sonra parti grup toplantısına geçen Kılıçdaroğlu, çıkışta KHK'lı bir vatandaşla ayak üstü sohbet etti.

"KHK'LILARIN TAMAMINI GÖREVLERİNE İADE EDECEĞİZ"

KHK'lı bir kadının "Siz göreve geldiğinizde bize nasıl bir çözüm üreteceksiniz?" sorusuna yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Az önce televizyonların olduğu yerde söyledim. KHK'lıların tamamını görevlerine iade edeceğiz. Bir arkadaşımız sadece bu işle ilgileniyor" ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ: GÜLEN'İ AYM BAŞKANI YAPIN

Kılıçdaroğlu'nun bu söylemine Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan tepki geldi. Kılıçdaroğlu'nun videosunu alıntılayan Özdağ, sosyal medya üzerinden "Fetullah Gülen'i de Anayasa Mahkemesi başkanı, Zekeriya Öz'ü Yargıtay başsavcısı yapın. Bu politika Türkiye Cumhuriyeti devletine ihanettir." paylaşımı yaptı.

GRUP TOPLANTISINDA DA DİLE GETİRDİ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Bafra Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen partisinin grup toplantısına katıldı. Kılıçdaroğlu, KHK'lılarla ilgili vaadini grup toplantısında da dile getirdi ve iktidar olmaları durumunda KHK'lıları yeniden görevlerine iade edeceklerini belirtti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • Ardahan li 1 yıl önce Şikayet Et
    6+1 masadakilerin hepsi satın alınmış bu güzel vatanımızı devletimizi yok etmek için dış güçlere Satılmış uyanık olmamız lazım Kılıçdaroğlu diyor ya gençler genç evlatlarımıza ve kardeşlerimize uyarimdir uyanık olun Kılıçdaroğlu nun her sözü yalan sakın ha sakın inanmayın büyük şehirleri almak için kimse ekmeğinden işinden olmayacaktı ne masum emekciler işlerinden oldular İmamoğlu araçlar fazla israf dedi gitti daha lüks araç lar kiraladı bunlar oy uğruna her şey her yalanı söylerler inanmayın güzel kardeşlerim saygılar sevgiler
    Cevapla
  • TiGeR 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu daha ne ki. Bunlar seçilirse pkkhdp ye bakanlık verecek. 6+1 masası kaç defadır toplanıp neyin pazarlığını yapıyor sanıyorsunuz?
    Cevapla
  • Heyet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bay kemal 'in asıl meselesi ülkeyi kan gölüne çevirmek, yani khk lılar tekrar işe alınacak, daha sonra fetöcu olmayan insanlara karşı asimilasyona ve baskı politikası olacak ve tekrar 60 lı ve 80 li yıllarda olduğu gibi sağ sol çatışmalarına benzer olaylar yaşanıp ülke 40yıl geriye gidecek. Böylece ingilizleri severler partisi bir tarafına kına yakıp ülkeyi "çağdaşlaştıracak".
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayretler içerisinde kaldım Ümit Özdağ bu açıklamayı senden beklemiyordum helal olsun sana Tebrikler
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tencere dibi kara beninki senden kara. Bunlarin elle tutulacak bir yanlari yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'