CHP'li Gürsel Tekin'in çıkışı 6'lı masada kavga çıkardı: Kime sordunuz...

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı canlı yayında HDP'ye bakanlık verebileceklerini söyledi. Gürsel Tekin'in sözlerine İYİ Parti cephesinden tepki geldi.

GİRİŞ 04.09.2022 22:48 GÜNCELLEME 04.09.2022 23:31
Bu Habere 716 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı canlı yayında, HDP'ye bakanlık verebileceklerini söyledi.

GÜRSEL TEKİN'İN SÖZLERİ TARTIŞMAYA NEDEN OLDU

Kendilerinde 'geri vites' olmadığını belirten Tekin, "HDP'ye Bakanlık verilebilir. Her partiye de verilebilir. O da anayasaya göre seçime bir hak kazanmış bir partidir." diye konuştu.
 

CHP'li Gürsel Tekin'den çok tartışılacak HDP çıkışı!CHP'li Gürsel Tekin'den çok tartışılacak HDP çıkışı!


İYİ PARTİ CEPHESİNDEN TEPKİ: KİME NEYİ VERİYORSUNUZ?

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, Tekin'in açıklamalarına tepki gösterip, 'Terör örgütünün gölgesinin bile düştüğü yerde olmayız.' beyanına, asgari ittifak hukukuna ve nezaketine rağmen, kime sordunuz da kime neyi veriyorsunuz?" dedi.

Ağıralioğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti;

'BÖYLE BİR ŞEYE ASLA RAZI OLMAYIZ'


İYİ Parti'nin hassasiyetlerine, Genel Başkanımızın 'Terör örgütünün gölgesinin bile düştüğü yerde olmayız.' beyanına, asgari ittifak hukukuna ve nezaketine rağmen, kime sordunuz da kime neyi veriyorsunuz? Bu gibi açıklamalar doğru değil ve biz böyle bir şeye asla razı olmayız.

'HDP İLE ASLA YOL YÜRÜMEYİZ'

Bu gibi talihsiz beyanatlar sebebiyle bir daha, açıkça şerh edelim ki: PKK'ya terör örgütü diyemeyen ve terörle bağını kopartamayan HDP ile asla yol yürümeyiz. İttifak hukukuna riayet ve karşılıklı saygı için bizim ilkelerimiz ve kırmızı çizgilerimiz dosdoğru anlaşılmalıdır.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 716
  • Ahmet Akyıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne işi var CHP de bu hafiyeci artığının. Çaycılıktan gelip milyar dolar servet yapan kriminal bir profilden başka kimdir ve nedir Gürsel. Tek kelime ile,provokatörlük yapmış. Yani işini yapmış. CHP li gençler onu yaka paça partiden atmalıdırlar.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam ağzımı artık bantlarım.ya da 6 lı masanın işine karışma.kime sordun de saçma şeyleri söylüyorsun.
    Cevapla
  • Hataylı 1 yıl önce Şikayet Et
    6lı masa demeeeeekkkkk HDP ye taviz demek ben bunu 10 gün önce çevreme söyledim
    Cevapla
  • Yusuf sakar 1 yıl önce Şikayet Et
    İnandırılması güç büyük bir virajdasınız kimleri kandırıyorsunuz bal gibide 6 değil 7 ile gizli ittifaktasınız bilmeyenmi kaldı sağır sultan dahi duyydu milletin aklı ile dalga geçiyordunuz,bırakın milliyetçiliği eseri dahi yok yazık vallahi yazık,gülecek yer dahi kalmadı
    Cevapla
  • Bir vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem çok milliyetçisiniz Burası k*distan diyen bir PKK lı köpeğe oy kaybetme korkusuyla cevap veremeyip susan Meral hanıma neden karşı çıkmadınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı