Gelecek Partisi’nden toplu istifa! İşte yeni partileri

Denizli’nin Çivril ilçesinde, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Servet Akosman ve yönetim kurulu üyeleri partilerinden istifa ederek Büyük Birlik Partisi’ne katıldı.

Gelecek Partisi’nden toplu istifa! İşte yeni partileri
Gelecek Partisi’nden toplu istifa! İşte yeni partileri
GİRİŞ 05.09.2022 18:34 GÜNCELLEME 05.09.2022 18:34
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Denizli’nin Çivril ilçesinde Gelecek Partisi İlçe Başkanı Servet Akosman ve 16 yönetim kurulu üyesi partisinden istifa ederek Büyük Birlik Partisi (BBP)’ye katıldı.

Çivril’de toplamda 60 yeni üye için rozet takma töreni düzenlendi. Yeni üyelere parti rozetlerini BBP İl Başkanı İsmail Karateke, taktı.

Rozet takma töreninin ardından ilçeye bağlı Kıralan Mahallesinde Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitler için lokma hayrı yapıldı. BBP İl Başkanı Karateke ve BBP’liler ilçe merkezi ve mahallelerde esnaf ziyareti yaptı.




Kale ilçesinden sonra Çivril ilçesinde de partiye toplu katılımla ilgili olarak rozet takma töreni düzenlediklerini belirten BBP İl Başkanı Karateke, “Partimiz 2023 genel seçim ve 2024 yerel seçimlere teşkilatlarını güçlendirerek, milletimizin yoğun teveccühü ile üye katılımları devam etmektedir. Özellikle Çivril teşkilatımıza Gelecek Partisinden istifa eden İlçe başkanı ile 16 kişi ve toplamda 60 kişi daha Büyük Birlik ailemize katılmışlardır. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Bu vesile ile de Çivril koordinatörümüz Sercan Demir, ilçe başkanımız Erhan Taşdemir ve yönetimine de gayretli çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Partimiz her zaman olduğu gibi milletin sesi devlete uzanan eli olmaya devam etmektedir. Milli ve güçlü devlet şiarıyla Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin talimatlarıyla tüm seçim çevrelerinde olduğu gibi Denizli’mizde de başarılı olmak üzere hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Amacımız Denizli'de en az 1 milletvekili ve hedeflediğimiz belediyeleri kazanarak Şehit liderimiz Muhsin başkanımızın da dediği gibi "Elleri hiçbir kire bulaşmamış liyakatli kadrolar ile hemşerilerimize hizmet etmek” dedi.

Lokma hayrına katıldılar

Partiye yeni katılan üyeler için düzenlenen rozet takma töreninin ardından BBP İl Başkanı İsmail Karateke ve il yönetim kurulu üyeleri, Çivril ilçesine bağlı Kıralan Mahallesi’nde Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitler için düzenlenen lokma hayrına katıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Necib 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek partisinde menfaatpereslere maddi beklenti içinde olanlara korkaklarla yer yok
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    menfaatci dollmuş taşmış başkasına yer yok
    Cevapla
  • 61 temiz kan 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer öyle olsaydidavut un oğluna da yer olmazdi ...
    Cevapla
  • Iskender kopuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek partisinde dediklerine menfaat pres konaklara yer kalmadı diyecem yeterince yalancı korkak menfaatçi ve yalaka var sizde
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Direk kendisi menfaatperes hatta bunun İçin lgbtlilerle pkklılarla islama peygamberimize sövenlerle kolkola iç içe. Kardeş ya sen?
    Cevapla
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüce rabbim bu zillet ıttifakına iktidar yüzü göstermesin inşaallah
    Cevapla
  • Feyzullah Uyan 1 yıl önce Şikayet Et
    T.c.içindeki vatan ekmeği yiyip ihanet içinde olanlar masa etrafında toplanmış %50 bulmaları için ayak Hdp(pkk) bunu anlamayan ahmaktır. Görenler doğruyu buluyor.Millet zillet ittifakı.
    Cevapla
  • Vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne denirki helal olsun dogru yolu bulmuşlar yaşasın cumhur ittifakı
    Cevapla
  • Abdulkadir Çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    En iyisini yapmışlar, Cumhur İttifakının güçlenmesi gerekir; çünkü Türkiye'nin GELECEĞİ bu ittifakta. Bu milletin, 6+ HDP macerasına oy vermesini beklemesinler, Allah muhafaza şimdiye kadarki bütün kazanımlarımız ve kazanacaklarımız gider, bu millet bu kadar Aptal değil!...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı