Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan doğal gaz açıklaması: Bizim sıkıntımız yok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın doğal gaz sıkıntısıyla ilgili "Bizim doğalgaz noktasında herhangi bir sıkıntımız yok. Avrupa ektiğini biçiyor. Putin elindeki tüm imkanlarını ve silahlarını kullanmaktadır" dedi.

GİRİŞ 06.09.2022 10:29 GÜNCELLEME 06.09.2022 11:40
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan ziyareti öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu. 

Doğalgaz tüketim desteği başvurusu nasıl yapılıyor? e-Devlet başvuru ekranı!Doğalgaz tüketim desteği başvurusu nasıl yapılıyor? e-Devlet başvuru ekranı!

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Ülkemizin dengeli tutumunun bu coğrafyadaki tüm halklar tarafından takdirle karşılandığına da şahit oluyoruz. Ziyaretimin ana gündemini Bosna Hersek'te bir yıldan beridir devam eden siyasi krize yönelik çabalar oluşturacaktır. Bosna Hersek'in egemenliğine olan desteğimi vurgulayacağım. 

Sırbistan Balkanlar'da barış ve istikrarın korunmasında birlikte çalıştığımız önemli bir ortaktır. Sırbistan'daki temaslarımızın ardından Zagreb'e geçeceğiz. Hırvat muhataplarımızla Bosna Hersek başta olmak üzere bölgesel gelişmeler hakkında fikir teatisinde bulunacağım. Balkan turumuzun hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. 

SIRBİSTAN - KOSOVA ARASINDA GERİLİM YENİDEN YÜKSELEBİLİR Mİ?

Mitraviça Sırpların ağırlıkta olduğu bir bölge. Geçmişten bugüne arzu edilemeyen sıkıntılar hep yaşandı. 3 başkandan birisi durumunda olan değerli arkadaşımız bu sırada kendileriyle bundan önceki görüşmelerimizde bize karşı çok olumlu yaklaşımda bulunarak olumlu ifadeleri hep var. Bu ziyarette bu konuyu Vucic ile ayrıca görüşeceğiz. Temennimiz oradaki sıkıntıları da Vucic'in ağırlık koymasıyla aşarız diye düşünüyorum.

YUNANİSTAN'IN TACİZLERİ

Savunma Bakanlığımız gerek NATO Genel Sekreteri ile gerek diğer temsilcilerle görüşmeleri sürdürüyor. Bu kilit atma konusunda hassasiyetimiz kararlılıkla devam ediyor. Yunanistan bunun farkında ve kendilerine çeki düzen verme durumuna girmiş bulunmaktalar. Oraya yönelik açıklamalarım bundan sonraki süreçte de Yunanistan Türkiye ile nasıl bir ilişki içerisinde olacağının herhalde kararını verecektir. Bir gece ansızın gidebiliriz!

AVRUPA'NIN DOĞALGAZ SIKINTISI

Bizim doğalgaz noktasında herhangi bir sıkıntımız yok. Avrupa ektiğini biçiyor, Sayın Putin'e karşı Avrupa'nın tutumu ve yaptırımları tabi ki Putin'i de onlara karşı 'Siz böyle yapıyorsanız ben de böyle yaparım' noktasına getirmiştir. Putin de elindeki tüm imkanlarını ve silahlarını kullanmaktadır. Avrupa bu kışı ciddi sıkıntılarla geçirecektir, bizim böyle bir sıkıntımız yok. 

 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 59
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Son kozlarda oynanıyo... Sonrası Allah muhafaza Nükleer silah lar sanki...
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    LNG tanker ticareti yapılabilecek alternatiflerimiz çok , Cezayir , Mısır , İsrail , Katar , Suudi Arabistan , BAE , Oman ... Uzak coğrafyalar değiller , kısa sürede ithal edebiliriz . AB'den yoğun talep var , ihtiyacımızı aşıp fazla gelirse , kâr'ına AB ülkelerine satarız .
    Cevapla
  • Yeter Artık 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde sıkıntı yoksa niye zam üstüne zam geliyor? bizim ihracatımızın 60% avrupaya avrupa batsın diyen cahilere gelsin
    Cevapla
  • Nedim Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya yaptırımlarla kaybedecek bir şeyi kalmayacak pozisyona gelirse Avrupa'ya nükleer savaş açması kaçınılmaz.
    Cevapla
  • qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    Nükleer ateşinde ısınırlar.
    Cevapla
  • Karaoğlan 1 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik - Gaz’ın olmadığını düşün…… kömür buhar ve idare ile 150 - 200 yıl geriye gitmek demek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘değişim’ açıklaması!
İsrail'de 'Türkiye' paniği, başvurmaya hazırlanıyorlar! 4 maddelik plan ortaya çıktı...