İsmi adaylık için geçen Abdullah Gül'den açıklama

Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili ismi geçen Abdullah Gül'den açıklama geldi. 11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi, Gül'e atfedilen görüşme ve konuşmaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

GİRİŞ 06.09.2022 19:20 GÜNCELLEME 07.09.2022 17:49
Bu Habere 290 Yorum Yapılmış

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adı Millet İttifakı'nın adayı olarak anılmaya başlandı. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gül'ün adaylığına yeşil ışık yakan bir açıklama yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, "Herkes aday olma hakkına sahiptir. Elbet sayın Gül de" dedi. 

Abdullah Gül'ün, CHP'li bir milletvekiliyle arasında adaylığa ilişkin diyalog yaşandığı iddiası medyada yer almıştı. Gül'den iddialarla ilgili açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu: Abdullah Gül aday olma hakkına sahiptirKılıçdaroğlu: Abdullah Gül aday olma hakkına sahiptir

Temel Karamollaoğlu'ndan, Abdullah Gül'ün olası cumhurbaşkanlığı adaylığına destekTemel Karamollaoğlu'ndan, Abdullah Gül'ün olası cumhurbaşkanlığı adaylığına destek

Abdullah Gül'le CHP'li vekil arasında 'adaylık' diyaloğu: Kemal Bey'in şansı yokAbdullah Gül'le CHP'li vekil arasında "adaylık diyaloğu" iddiası: Kemal Bey'in şansı yok

"GÜL'E ATFEDİLEN KONUŞMALAR YALAN"

11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili bazı yazılı ve görsel basında 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’e atfedilen görüşme ve konuşmaların tamamı kasıtlı ve kötü niyetli propaganda temelli yalanlardır.

Bu tip yalan ve dedikodular gazetecilik mesleğine yakışmayacağı gibi, basın ve ahlak kurallarına da aykırıdır."

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 290
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    bi sus......yeter artik
    Cevapla
  • Muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Değirmen sele gitmiş,Abdullah efendi şakıldak arıyor.Desteğini almaya çalıştıklarının hepsi pkk sevici çıkmış beyefendi Cumhurbaşkanı olma derdinde.Efendi efendi,siz ve sizin gibiler böyle devam ederseniz yakında başkanı olacağınız bir CUMHUR bulamayabilirsiniz..Hiç utanma,Allah'tan korkma yok mu ya siz de.Bunca emeğini sömürdüğünüz topluma karşı böyle yaparken hiç mi yüzünüz kızarmıyor.Ayıp kelimesi okuduğunuz kitaplarda hiç mi yok,vefa senin için sadece İSTANBULDA BŞR SEMT'Mİ yazıklar olsun.Allah muradınıza erdirmesin.
    Cevapla
  • yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kedi gibi çiğer bekliyor..Hiç sesi çıkmıyor....Çünki ortalıkda çok tilki var....
    Cevapla
  • KADI 1 yıl önce Şikayet Et
    abdullahın sahibi de (elizabet) öldü bakalım kim yardım edecek
    Cevapla
  • Ormancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu artık kenara çekil, gündemi meşgul etme. Sen Reis'ın çeyreği olamazsın.
    Cevapla
  • Muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Tırnağı mı demek istedin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü