AK Parti'den Tunç Soyer'in sözlerine tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Osmanlı'ya hakaret etmesine tepki gösterdi.

AK Parti'den Tunç Soyer'in sözlerine tepki
AK Parti'den Tunç Soyer'in sözlerine tepki
GİRİŞ 10.09.2022 12:22 GÜNCELLEME 10.09.2022 13:29
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in kurtuluşunun yıl dönümünde yaptığı konuşmada Osmanlı'ya hakaret etti. Soyer, "Yüz yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler, gaflet, delalet hatta hıyanet içindeydi" dedi. 

"ŞUURSUZLUK"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Osmanlı'ya hakaret etmesine tepki gösterdi. Çelik, şu açıklamayı yaptı:

"Güzel İzmir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde, ülkemize yapılmış düşmanlıklara karşı konuşması gerekenlerin Osmanlı Devleti’ni hedef alması şuursuzluktur.

Daha önce de ifade etmiştik: kim Osmanlı Devleti ile Türkiye Cumhuriyeti’ni kavga ettirmeye çalışıyorsa, milletin egemenlik hakları ile sorunu vardır.

Bütün siyasi misyonu Cumhuriyetimiz ile Osmanlı Devleti’mizi kavga ettirme üzerine kurulmuş olanlar var.

Cumhuriyetimize sahip çıkmak için tarihimizin büyük köklerinden Osmanlı Devleti ile kavga etmek milletimizin kimliğine saldırıdır. Cumhuriyet de bizim, Osmanlı Devleti de…"

Bahçeli'den Tunç Soyer'in Osmanlı'ya hakaret dolu sözlerine tepki: Devşirme hastalığıBahçeli'den Tunç Soyer'in Osmanlı'ya hakaret dolu sözlerine tepki: Devşirme hastalığı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Osmanlı'ya hakaret etti!İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Osmanlı'ya hakaret etti!

Tarkan'ın İzmir'de sahne alacağı meydandaki ağaçları söktüler!Tarkan'ın İzmir'de sahne alacağı meydandaki ağaçları söktüler!

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Ümit 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki yüzyıl önce denize dökülmeyenler varmış, hala memleketin altını oymaya çalışıyorlar. Locaların hizmetkarları
    Cevapla
  • Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Şuursuzluk demezler ona arkadaş HAİNLİK denir.Artık Türk milletine düşmanlıklarını daha nasıl göstercekler bilmem ki.Büyük bir temizlik farz oldu ya dur bakalım.Ya biz ya da onlar.
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Milliyetinden şüphe ediyorum. İzmir pis kokuyu hakediyor.
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Cezasız mı kalacak..
    Cevapla
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir kuyruk acısı varsa Osmanlı dan..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...