Erdoğan'dan dünyaya Ermenistan resti: Sonuçlarına katlanacak

Ermenistan'ın ateşkesi bozarak Azerbaycan askerlerine yönelik gerçekleştirdiği saldırıların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan'ı sert bir dille uyardı.

GİRİŞ 14.09.2022 18:36 GÜNCELLEME 14.09.2022 19:19
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ve Ermenistan arasında artan gerilimlerin ardından konuyla ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

ERMENİSTAN SONUÇLARINA KATLANACAK

Ermenistan'ın, Azerbaycan'ın zaferiyle neticelenen savaşın ardından varılan anlaşmayı ihlali sonucu yaşanan durumu kabul edilemez buluyoruz. Her zaman olduğu gibi bu gelişme karşısında da Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu tüm dünya bilmelidir. Temennimiz, Ermenistan'ın bu yanlış yoldan bir an önce dönmesi, vaktini ve enerjisini barışı güçlendirme yönünde kullanmasıdır.

İmzalanan anlaşmanın şartlarını yerine getirmediği gibi sürekli saldırgan tavır sergileyen Ermenistan tarafı için bu tutumun elbette sonuçları olacaktır.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 108
  • Muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Fazla sert açıklama yapmayın.CHPKK üzülebilir,çünkü bunlar pk'yı çok severler ve de pkk bir ermeni terör örgütüdür.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan a dalalım Zengezur bölgesinin tapusunu versinler sonra onları ihya ederiz... Nede olsa onlarda tebaa dan
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki ermenilerin cumhuriyet tarihinde vatandaşlık veren chpkk zihniyeti destekcileri ve taraftarlarının düşünceleri bunu açıklamıyormu,meral hanım çıktı dedesinin ermeni oldugunu kendisi açıkladı
    Cevapla
  • Misafir Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeli ye Afganistan lıya Pakistan İran ırak lıya da kimlikleri onlar verdi demi ayrıca fatih Sultan Mehmet Han da rumlara verdi onudamı CHP yaptı acaba
    Cevapla
  • Nurhayat Çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan'ın yapmış olduğu saldırılar Türkiye için Türk dünyası için bir fırsata dönüştürülmeli nahçıvanına Azerbaycan birleştirilmeli orada alınacak bin dönüm bir arazi 2000 dönüm bir arazi Muazzam bir güzellik sağlar Türk dünyası ebediyen birleşir
    Cevapla
  • Necmettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Domuzdan post, Gavurdan dost olmaz derlerdi. Hele hele bu gavur Ermeni oluncaya dahada farklı. Fırsatını buldukça saldıracaklar. Onun için Azerbaycan çok dikkatli olmalı. Rehavete kapılmamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...