Meral Akşener, gönlündeki cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yanına giden bir vatandaşın, "Mansur Yavaş'ı aday gösterin" dediği; Akşener'in ise "Bizim gönlümüzden geçen de odur" yanıtını verdiği öne sürüldü.

GİRİŞ 21.09.2022 06:16 GÜNCELLEME 21.09.2022 09:42
Bu Habere 310 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Pursaklar ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Akşener'in yanına giden bir vatandaş, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesini talep etti.

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan'ın iddiasına göre; Akşener ise vatandaşa, "Gönlümüzden geçen odur" yanıtını verdi.

"AKŞENER İLE GÖRÜŞME OLMAMIŞ"

Konuyu Twitter hesabından duyuran Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Pursaklar'da Sn. Akşener bir vatandaşın 'İYİ Parti olarak Mansur Yavaş'ı aday gösterin' talebine 'bizim gönlümüzden geçen de odur' demiş. Sn. Kemal Kılıçdaraoğlu duymasın. Bu arada Mansur Yavaş, pazar gününden beri Brüksel'de, Meral Akşener'le görüşme olmamış."

"TEHLİKEYE ATAMAYIZ" DEMİŞTİ

Akşener daha önce yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını direkt veto etmemiş ama "Seçimi tehlikeye atamayız, kazanabilecek adayı çıkarmalıyız" demişti. Akşener daha önce de İmamoğlu için "İkinci Fatih Sultan Mehmet" imasında bulunmuş, bu sözleri sonrası "Akşener'ın adayı İmamoğlu" yorumları yapılmıştı.

HER DEVRİN ASENA'SI: MERAL AKŞENER

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 310
  • Biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Mansur başkana, Cumhurbaşkanlığı çok yakışır, kucaklayıcı ve çalışkan.
    Cevapla
  • Ahmt 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah fırsat vermesin
    Cevapla
  • Bozkurt kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aday belli Karar net
    Cevapla
  • Isa Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeyi Mansur yada Kılıçdaroğlu yada İmamoğlu gibi vizyonsizkara teslim edecek kadar çıldırmış olamayız . Mansur ne yapmış Ankara'da eger yaptıysa birşey jel olsun derim .
    Cevapla
  • A.A.A 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral bir böyle Kıvırıyor, bir öyle Kıvırıyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"