Davutoğlu'ndan bürokratlara: Hesap vermesi gerekenlerin çetelesi elimizde

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ellerinde çetele olduğunu söyleyerek, "Hangi kadroların ne kadar liyakatlı olduğu, hangi kadroların yolsuzluğa bulaştığı, hangi bürokratların da hesap vermesi gerektiği çetelesi elimizde" dedi.

Davutoğlu'ndan bürokratlara: Hesap vermesi gerekenlerin çetelesi elimizde
Davutoğlu'ndan bürokratlara: Hesap vermesi gerekenlerin çetelesi elimizde
GİRİŞ 21.09.2022 08:00 GÜNCELLEME 22.09.2022 07:05
Bu Habere 271 Yorum Yapılmış

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Habertürk'te yayınlanan Teke Tek programına konuk oldu.

Konuşmasında, "Hangi kadroların ne kadar liyakatlı olduğu, hangi kadroların yolsuzluğa bulaştığı, hangi bürokratların da hesap vermesi gerektiği çetelesi elimizde" diyen Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Pazar seçim oldu, Pazartesi o koltukta ben otursam hangi kadroların ne kadar liyakatlı olduğu, hangi kadroların yolsuzluğa bulaştığı, hangi bürokratların da hesap vermesi gerektiği çetelesi elimizdedir. Kimse bu konuda sıfırdan bir şeye başlıyoruz kanaatine sahip olmasın. O resim elimizde. Buradan bürokratlara sesleniyorum; işini yapanları da biliyoruz, yolsuzluklara bulananları da. Veya korkusundan yanlış iş yapmayıp hem de olumlu iş yapmayanları da biliyoruz. Vazifeyi ihmal dışında yasanın dışına çıkmış olanlar kesinlikle cezalandırılacak. Liyakatli olanlar, talimatlara rağmen doğru iş yapanlar yerinde kalacak. Bizim şu anda en fazla özen göstermemiz olan şey, insan kaynağımız. Kimseyi kaybetmeyeceğiz, herkesi koruyacağız. Devlette süreklilik sağlanır, kaosa yol açılmaz. Doğru olan işler yapılır. Gücü kullanırken ortak aklı harekete geçiririz, herkesin fikrini alırız. O kadroların hepsinin karnesi elimizde."

Kılıçdaroğlu'nun köstebekleri tespit edildi: Hükümetin projelerini işte böyle sızdırmışlarKılıçdaroğlu'nun köstebekleri tespit edildi: Hükümetin projelerini işte böyle sızdırmışlar

Davutoğlu'nun bu sözleri tepki çekerken, bir süredir konuşulan, "bürokratların tek tek fişlendiği" yönündeki iddiaları yeniden gündeme getirdi. Daha önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bürokratlara yönelik benzer açıklamalar yapmıştı.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 271
  • Asena 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP den ve HDPKK dan farkın yok ahmeeeeeeeeeeeeeeeeeet
    Cevapla
  • ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni ülkenin başına başbakan yapan dünya liderinin yanında gittiğin yere, kimlerle birlikte olduğuna bir bak 6 lı masanın bir kenarına sıvışmıssın bir nefis muhasebesi yapman gerekmezmi
    Cevapla
  • @rom@ 1 yıl önce Şikayet Et
    küçük enişte konuştu yinr
    Cevapla
  • MÜSECCEL 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan sayesinde, adamdan sayılan küçük enişteye fazla gaz vermişler. oy oranı %0,001 falan. Kemal ile fazla takılmanın etkileri.
    Cevapla
  • selahaddin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kin ve öfke insani yer bitirir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor