Kılıçdaroğlu'ndan adaylık ilanı gibi açıklama! 6'lı masada restleşme!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün "Benimleyseniz, benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum" çıkışının ardından 6'lı masadan peş peşe açıklamalar geldi.

GİRİŞ 23.09.2022 22:58 GÜNCELLEME 23.09.2022 23:16
Bu Habere 191 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylık ilanı gibi çıkışı sonrası 6'lı masada sular durulmuyor.

MUHALEFET CEPHESİNDE HAREKETLİ SAATLER

Muhalefet cephesinde hem Cumhurbaşkanı adaylığı hem de seçimlerin kazanılması durumunda geçilecek parlementer sistemdeki olası başbakanlık tartışmaları nedeniyle hareketli saatler yaşanıyor.

KILIÇDAROĞLU "BENİMLE MİSİNİZ?" DİYE SORDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de partililerine seslendiği konuşmada dikkat çeken ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylık çıkışına İmamoğlu ve Yavaş'tan destek geldi. 6'lı masanın en büyük ikinci partisi İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener ise Kılıçdaroğlu'na göndemrede bulundu.



YAVAŞ VE İMAMOĞLU KILIÇDAROĞLU'NA AÇIK DESTEK VERDİ

Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözler salondakiler tarafından ayakta alkışlanırken, 2023 Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylık için ismi geçen Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yanıt olarak peş peşe paylaşımlar geldi. İki isim Kılıçdaroğlu'na açık desteğini ilan etti.





CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özel, ''İlk günden beri, her zaman Sonuna kadar…' paylaşımını yaptı.

GELECEK PARTİSİ: BAŞBAKANLIK BİZİM HAKKIMIZ

6'lı masanın diğer ortağı Gelecek Partisi cephesinden de kriz çıkartacak ses geldi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, başbakanlığın Ahmet Davutoğlu'nun hakkı olduğunu belirtti.

DEMİRKOL: SON NOKTAYI AKŞENER KOYAR

Tüm bu tartışmalara İYİ Parti cephesinden ilk yanıt geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Fatih Demirkol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Son noktayı Sayın Meral Akşener koyar" paylaşımında bulundu.

AKŞENER YİNE KAPIYI KAPATTI

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin ne söyleyeceği merak edilen Akşener, İzmit'te konuştu.

Seçimi kazanmak zorunda olduklarını vurgulayan Akşener, Kılıçdaroğlu'na açık bir destek vermedi.

Akşener, "Varsayın kaybettik bir daha parlamenter sistem konuşulamaz." diyerek CHP liderine göndermede bulundu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 191
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında cehape başkanını ısrarla aday gösteren seninleyiz,sen şöylesin sen böylesin diye gaz veren cehape nin sözde ağırtopu geçinenler,seçim kaybedildiği an biliyorlar ki cehapenin genel başkanını artık o koltukta oturtmayacaklar,ve oraya kendilerini monte etme için böyle bir fırsat kaçırmayacaklarını isimleri gibi biliyorlar.Mesele aslında cehapede boşalacak başkanlık koltuğu.
    Cevapla
  • İbrahim Eser 1 yıl önce Şikayet Et
    Kazanıpta ne halt edeceksiniz İttihat terakki artıkları dedeleriniz Abdülhamid hanı indirdi imparatorluğu dağıttı sizde son kaleyimi yıkacaksınız tüh sıfatlarınıza Rabbim sizlere iktidarı değil lafını bile nasip etmez İnşeAllah
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    aday gizli olsun maske yani fantomen superman gibi secime gizli aday diye girsinler bir adam bulsunlar maske takip adayimiz bu desinler adaya bile guvenmiyorlar bunlar onu gec bir birine hic guvenmiyorlar onun icin maskeli aday olsun secime o ile girisinler
    Cevapla
  • Öktem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu okey masasında hesabı ödeyen kalkıyor
    Cevapla
  • A.A.A 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi bu Rezil Capulcular mi Yönetecek ? Bunlardan Davar Cobani bile Olmaz... Bunlarin tek istedigi Türkiyeyi Mahvetmek.!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar