Akşener: Ölünceye kadar şükran duyacağım, Kılıçdaroğlu'nu sülaleme vasiyet ettim

İYİ Parti lideri Akşener, ölünceye kadar Kılıçdaroğlu'na şükran duyacağını ve onu sülalesine vasiyet ettiğini söyledi. Akşener ayrıca, "CHP babamın partisi, rahmetli İnönü ile fotoğrafı var" dedi.

GİRİŞ 24.09.2022 15:41 GÜNCELLEME 24.09.2022 15:55
Bu Habere 422 Yorum Yapılmış

Kocaeli'nde ağabeyinin adına Nihat Gürer Spor Tesisleri'nin açılışına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ardından İzmit Belediyesi'ne geçti. Belediyenin bir programında konuşan Akşener, dikkati çeken ifadeler kullandı. 

"KILIÇDAROĞLU'NU SÜLALEME VASİYET ETTİM"

İYİ Parti'nin kurulduğu dönemde Kılıçdaroğlu'ndan 15 milletvekili istediğini anlatan Meral Akşener, şunları söyledi: 

"Acaba beraber gidebilir miyiz diye, o olmadı. Sonra benim aklıma Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmek geldi. Kendisine gittim, 15 milletvekili talep ettim. Kendisine ölünceye kadar şükran duyacağım. Yeğenlerim burada, kuzenlerim burada ben sülaleme Sayın Kılıçdaroğlu'nu çocuklarıyla beraber vasiyet ettim. Siz sahip çıkamazsanız, başlarına bir şey gelirse bendedir."

Kılıçdaroğlu'ndan 'adaylık' çıkışı: Bilmek istiyorum!Kılıçdaroğlu'ndan "adaylık" çıkışı: Bilmek istiyorum!

"SEKÜLER VE ŞEHİRLİ SEÇMEN MATEMATİĞİ UNUTTU"

2018'deki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de dikkati çeken değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti lideri, muhalefete yakın seçmenin matematiği unuttuğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı: 

"Muhalefet seçmenini oluşturan, muhalefetin kanaat önderliği konumunda olan, ağırlıklı olarak seküler ve şehirli orta sınıf seçmen sandığa giderken matematiği unuttu. Birinci turda geçeceğiz dendi. Olmadı. Sonuç itibariyle o seçim sonuçlarında Sayın İnce, ben ve Temel Bey'in aldığı oy Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu kadar oldu."

"CHP BABAMIN PARTİSİ"

Akşener'in dikkati çeken bir açıklaması da CHP hakkında oldu. İYİ Parti lideri, "Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi babamın partisi. Rahmetli babamın rahmetli İnönü'yle fotoğrafı var. Sonra paylaşırız" dedi. 

HER DEVRİN ASENASI: MERAL AKŞENER

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 422
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bukelemun
    Cevapla
  • crm 1 yıl önce Şikayet Et
    soyunuz belli, belli de.... arkanızdan gelenlere ne oluyor arkadaş, bu nasıl sağcıyım deme, bu nasıl ülkücüyüm deme varsa anlayan bana da anlatsın...
    Cevapla
  • hüsnü 1 yıl önce Şikayet Et
    Meşrebini açık etme gerekmiyor aynı olduğunuzu biz biliyoruz lanet kadın
    Cevapla
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    senin gelmişinide geçmişinide herkes biliyor karanlık eğer övüneceksen bizim gibi köklü kuvvetli Türk müslüman Osmanlı ile övünebiliyormusun
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    hani milliyetciydin ne olduğunuzu iyicene ifade etmişsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor