Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün burada kampanya başlatıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Gençlik Buluşması'nda konuştu.

GİRİŞ 24.09.2022 21:12 GÜNCELLEME 24.09.2022 21:44
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Gençlik Buluşması'nda konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

2023'e doğru giderken Sakarya'daki ebedi kardeşliği yeniledik. Şimdi de sizlerleyiz. Şimdi genç bir kız kardeşim diyor ki, '4 yıldır seçim görmedik, deliriyoruz.' Geldi, 8 ay var. 8 ay sonra birilerini siz deli edeceksiniz. Onlar gençlik nedir bilmiyorlar. Gençler burada. Heyecanınız aşkınız için teşekkür ediyorum. 
 

Başkan Erdoğan gençlerle buluştu! Damga vuran pankartBaşkan Erdoğan gençlerle buluştu! Damga vuran pankart

"İLK OYUM ERDOĞAN'A İLK OYUM AK PARTİ'YE KAMPANYASI"

Salonlara sığmayan muazzam coşkunuz için şükranlarımı sunuyorum. Son 1.5 senede ülkemizin dört bir yanında, 25 Gençlik Buluşması yaptık. Bir kısmını Ankara'da Millet Kütüphanesi'nde gerçekleştirdik. Adana'da 100 bini aşkın gencimizle kucaklaştık. Samsun'da Teknofest'te gençlerimizle ufuk turundaydık. 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerimizle bir aradayız. Her seçim önemlidir ama gençlerimiz için ilk defa oy kullandıkları seçimler daha önemlidir. Bugün Genel Merkezimizin yürüteceği bir kampanya başlatıyoruz. Adını 'İlk Oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye' kampanyasının başlangıç yeri bu salondur. 2023 seçimlerinde 6 milyon gencimiz ilk defa sandığa gidecek. Sandıkta oy kullanmak 3 dakikalık işlemden daha fazla anlama sahiptir. 5 yıl yönetecek cumhurbaşkanı ve milletvekillerini belirleyeceksiniz. Oy pusulasındaki tercihinizle kendi geleceğinizi şekillendireceksiniz.

"ÖZGÜRLÜĞÜNÜZDEN TAVİZ VERMEYİN"

Umutlarınızı istismar etmek için birileri her şeyi yapacaktır. Gençleri çantada keklik görenlere en güzel cevabı siz vereceksiniz. Cevap, sandıkta tercihinizi kimin ne yaptığına bakarak yapmanız olacaktır. Sizlerden oyunuza yani iradenize geleceğinize sahip çıkmanızı istiyorum. Hiç kimsenin yalan yanlış bilgilerle tutmayacakları içi altı üstü boş vaatlerle yönlendirmesine izin vermeyin. Eğer sizi ben yanıltmaya alışırsam, bana da aynı tavrı gösterin. Benim karşımda da özgürlüğünüzden taviz vermeyin. Türkiye'nin geleceğini mankurtlara değil, fikri vicdanı irfanı hür gençlere emanet edebiliriz. Gençlik kollarımızın kampanyası, siz gençlerimize sandığa gitmeyi değil, kendi geleceğinizi inşa etmek için fikri donanımı kazandırmayı hedefliyor. Büyük bir gönül seferberliğine çıkıyoruz. Ulaşılmadık tek bir genç bırakmayana kadar çalışacak, AK gençlik rüzgarı estireceğiz.

"OYUMUZU YÜZDE 150 ARTIRDIK, BUNU GENÇLERE BORÇLUYUZ"

Kimseyi yargılamadan davamızı tüm gençlerimize anlatacağız. Bu bayrak yarışında nöbeti sizlerin arasından çıkacak gençlerimize devredene kadar durmadan çalışmayı sürdüreceğiz. AK Parti 2002 seçimlerinde nüfusu 65 milyon seçimde 10 milyon oy alarak gelmişti. Nüfusu yüzde 26 artan Türkiye'de oyumuzu yüzde 150 artırdık. Bunu gençlere borçluyuz. CHP gençlere güvenmiyordu. 'Meclis'i çoluk çocuğa mı bırakacağız' ifadelerini kullanıyorlardı. Biz gençliğimize güveniyoruz. 2013'te gezi olayları başladığında semboller üzerinden gençlerimizle bağın koptuğunu varsayarak ellerini ovuşturmuştu. Bir sene sonra en yüksek oyumuzu aldık. Tüm terör örgütlerinin saldırdığı günlerde en büyük desteği gençlerden aldık. 15 Temmuz gecesi de sizler destan yazdınız. Benim en yakın mesai arkadaşlarımdan biri olan Erol Olçok diye bir dava arkadaşım vardı. Onun da bir yavrusu vardı. İsmi Abdullah Tayyip. O gece köprüde bu hain FETÖ'cüler Erol'u da Abdullah'ı da vurarak şehit ettiler. 15-16 yaşındaydı Abdullah.

 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 85
  • Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis gençlere .teknolojik çoklu avantajlar. çok isabetli olur
    Cevapla
  • Taban 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefete güvenim yok hükümet çaresiz gibi tek gerçek bu Şanli Millet bu ekonomik durumu haketmiyor.Kaç yıldır dimdik ayakta duruyor Gezisinden,Darbesinden,Ekonomik sıkıntısından artık şapkayi önlerine koysunlar politikacılar bu düzen değişmeli.Bazi bürokratların haksız kazançlarindan M.Vekili maaşlarına kadar herşey yeniden tanımlanmali.
    Cevapla
  • Halkdan biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücret 5500 tl istanbulda bodrum kat 1 +1 kira 3500 tl
    Cevapla
  • Alex 1 yıl önce Şikayet Et
    Esenyurt 7 kat 1500 TL dolu
    Cevapla
  • Haber7 okuru. 1 yıl önce Şikayet Et
    O gençler ki, dördünden biri tüik e göre işsiz. Sınavda baraj kaldırıldı bir çoğu şimdilik öğrenci dört yıl çoğuda iki yıl sonra yine işsiz. Bu gençlere iş olanağı sağlarsanız size oy verirler. Okulu bitirendende mümkünse gidip sanayide çıraklık yapmasını beklemeyin. Sanayide işçi olmasını temenni ediyorsanız boşa okulda 4 yılını heba ettirmeyin ana babasına boşa para harcatmayın. Yok ille okutacaksan, onlara edindikleri meslekte iş sahası acın. Olay budur.
    Cevapla
  • Eyt'li 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk önce okuyacaksın sonra hangi mesleği yapacaksın onun planını yapacaksın.devlet senin önüne iş koyacak değil.işi sen kovalayacan arayiş içinde olucan..yok öyle hemen işe gireyim zengin olayım..
    Cevapla
  • Elazığlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar seninleyiz Aĺlah yolunu açık etsin Başkanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?