Mehmet Ali Çelebi, neden Cumhur ittifakını tercih ettiğini açıkladı

Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, "İçinde bölücü, yıkıcı unsurlar ve marjinal fikirler barındıran 6+2'li Gül+ HDP; bu denklem kaos ve istikrarsızlık getirir. Güçlü liderlik için Cumhur İttifakı dedim” dedi.

GİRİŞ 26.09.2022 17:19 GÜNCELLEME 26.09.2022 20:39
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

TBMM’de basın toplantısı düzenleyen Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, “Şu anda Cumhur İttifakı net ve tutarlı gözüküyor. 6+2 masanın orada Abdullah Gül de var. Çıkmaz sokak olduğunu çok önceden söyledim. '6+1 masa çıkmaz sokaktır.

Buradan Türkiye'ye hayır gelmez' dedim. Aynı düşüncem devam ediyor. Bir partide olup olmamam çok önemli değil. Şu anki tutumum, Cumhur İttifakı'nın ülkeyi milli istikamette daha net ve tutarlı götüreceğine dönük görüşüm devam etmektedir" dedi.

Çelebi, il başkanlıklarını PKK'nın askerlik şubesi gibi kullananların bakanlık alacağı denklemlere 'hayır' dediği için 'Cumhur İttifakı' dediğini belirterek, “FETÖ-PKK devlete çökmesin diye 'Cumhur İttifakı' dedim.

İçinde bölücü, yıkıcı unsurlar ve marjinal fikirler barındıran 6+2'li Gül+ HDP; bu denklem kaos ve istikrarsızlık getirir. Dünya büyük kriz ortamlarını beklemektedir. Bu kriz ortamında zaman kaybetmemek, güçlü liderlik için 'Cumhur İttifakı' dedim” diye konuştu.

İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Söğütlü 67 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp de bunun gibi dürüst az da olsa düşünenler var ama mert değiller cesur değiller helal sana
    Cevapla
  • RAMAZAN DİNCER 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam dediğin milli olur helal olsun Mehmet Ali beyr
    Cevapla
  • devriye 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun kardeşime bize senin gibi dürüst memleketine seven adamlar lazım...
    Cevapla
  • ZERDALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim senden razı olsun hidayetlerin ve imanın en güzelini nasip eylesin inşallah.....RTE&DB
    Cevapla
  • Ruhi yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz işte bunu diyoruz bu CHP marjinal bir grup tarafından ele geçirilmiştir.Mesela Deniz Baykal ,Ecevit devlet adamıydı.Bunlar neeeeeee ? M.Ali bey gibi solculara ihtiyaç var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini