Mersin'de polisi şehit eden terörist, CHP'ye göre tutuklu gazeteciymiş!

Mersin'de polisevine saldırı düzenleyen terörist Dilşah Ercan'ın CHP ve PKK'ya yakın medya organları tarafından "tutuklu gazeteciler" arasında gösterildiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 27.09.2022 10:48 GÜNCELLEME 28.09.2022 11:02
Bu Habere 181 Yorum Yapılmış

Mersin'de polisevine düzenlenen saldırıda bir polis şehit oldu, bir polis de yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristin Zozan Tolan  kod adlı Dilşah Ercan olduğu belirlendi.

Teröristin daha önce PKK'ya yakın medya organları ve CHP tarafından "tutuklu gazeteci" olarak lanse edildiği ortaya çıktı. 

Mersin'de polisevine silahlı saldırı: 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandıMersin'de polisevine silahlı saldırı: 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı

Mersin'deki saldırının görüntüleri ortaya çıktıMersin'deki saldırının görüntüleri ortaya çıktı

CHP TERÖRİSTİ TUTUKLU GAZETECİ OLARAK GÖSTERDİ

CHP'nin "Dünyanın en büyük cezaevi: Türkiye" kapak yazısıyla yayımladığı Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda terörist Dilşah Ercan'ın "gazetecilik yaptığı için tutuklandığı" iddia edilmişti. 

CHP Milletvekilleri Nurettin Demir, Veli Ağbaba ve Özgür Özel'in imzasıyla yayımlanan raporda, "Azadiya Welat gazetesinde muhabirlik yapmasının tutuklanma nedenleri arasında olduğunu belirtiyor. Sırt çantası da suç kanıtı sayılmış. Yaptığı haberler de kanıt olarak gösterilmiş" ifadeleri yer alıyor. 

GAZETECİLİK FAALİYETLERİYMİŞ!

Bianet adlı internet sitesinde de terörist Dilşah Ercan'ın gazetecilik yaptığı için tutuklandığı şu ifadelerle belirtilmişti: 

"Gazetecilik faaliyetlerini diğer basın mensuplarıyla birlikte sürdürmesine rağmen bu çalışmaları illegal faaliyet olarak gösteriliyor."

Bianet adlı sitede yer alan haber.

AK PARTİLİ HAMZA DAĞ'DAN TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından Mersin'de polisevine saldırı düzenleyen terörist Dilşah Ercan'ın CHP ve PKK'ya yakın medya organları tarafından "tutuklu gazeteciler" arasında gösterildiğini hatırlatarak tepki gösterdi.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 181
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Moğultayın seyfi dedenin kadrosu Chp koruyucular
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin yaptığı algı yalan çamur işk değil son olmayacak mayaları yalanla yoğrulmuş Ülkeye millete zarar veren her oluşuma Şartsız destek verirler Yüce rabbim şerlerinden korusun
    Cevapla
  • Ozan 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP terörün kaynağıdır
    Cevapla
  • Dertli 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP ,HDP VE Diğer YandaşlarıTÜRKİYE'NİN hayrına hiçbir şey DÜŞÜNMEYEN ŞER İTTİFAKIDIR
    Cevapla
  • Ademoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    eli silahlı gazeteci, silahı kalem diye gören körler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar