Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a "gizli işgal" uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan'ı kışkırtmaya çalışan ülkelerin istediğini yapmayacaklarını söyledi. Erdoğan ayrıca Atina yönetimini "gizli işgal" için uyardı.

GİRİŞ 27.09.2022 12:09 GÜNCELLEME 27.09.2022 13:11
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

AKDENİZ'DEKİ GÖÇMEN ÖLÜMLERİ

Batılı dil üç maymunu oynamayı tercih ediyor. 

MERSİN'DE POLİSEVİNE SALDIRI

Polisimize Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum. Teröristler hak ettikleri karşılığı anında buldular.

Bu teröristlerin hangisinin izini takip ederseniz edin ucu ya HDP ya CHP'nin gazeteci, siyasetçi diye sahip çıktığı kesimlere çıkar.

HDP'yi iktidara ortak etme peşinde koşanların yaptıklarının elinde dökülen her kanın izi vardır. Kandil'i, Suriye'yi başına yıktığımız teröristlerin Batı ülkelerinden giderek daha fazla himaye görmesi her şeyden önce bu devletlerin kendi huzurlarına yönelik bir tehdittir. 

Teröristlerin yeri sokaklar değil, hapislerdir. Tüm ülkelerden hiçbir ayrım yapmadan gerekli tedbirleri almalarını bekliyoruz. 

YUNANİSTAN'IN PROVOKATÖR ADIMLARI

Yunanistan'ı kışkırtarak üzerimize salanların ne yapmak istediklerini çok iyi biliyoruz. Kirli senaryolara pabuç bırakmayacağız. 

Batı Trakya ve adalara yığılan silahlar bizim için bir anlam ifade etmez. Çünkü bizim gücümüz bunun çok ötesindedir. Ama bunun söz konusu ülke için gizli bir işgal anlamına geldiğini de hatırlatmak isteriz. 

Amerika'dan Avrupa'dan gelen destekler sizi kurtarır mı sanıyorsunuz? Sadece patinaj yaparsınız, başka işe yaramaz.

Kimsenin dolduruşuna gelmeden kendi önceliklerimizin ve milletimizin çıkarları çerçevesinde adımlarımızı belirliyoruz. Savaşın ilk günlerinde bizi hata yapmakla suçlayanlar şimdi haklılığımızı teyit etti. Dışarıdan aldıkları talimatlarla bizim dengeli duruşumuzu eleştirenler şimdi bizi takdir etmek zorunda kaldı. Türkiye yalnızlaşıyor, dünyadan uzaklaşıyor diyenler şimdi kuyruklarını kıstırıp kös kös oturuyor. 

"VATANDAŞIMIZI ENFLASYON KARŞISINDA YALNIZ BIRAKMIYORUZ"

Vatandaşlarımızı enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında yalnız bırakmıyoruz. Milletimize sahip çıkıyoruz. 

MUHALEFETİN ELEŞTİRİLERİNE TEPKİ

Siyaset arenasında iş yapanların herkesten daha cesur olması gerekiyor. 2023'e yaklaştıkça tek sermayeleri yalan ve iftira olan muhalefet kanadının farklı yollara tevessül edeceği anlaşılıyor. Bizimle hizmette yarışamayanlar çareyi projelerimize kara çalmakta arıyorlar. Bunun en son örneğini sosyal konut kampanyasında gördük.

Muhalefet, bir milyon 170 bin konutumuzu görmezden gelerek inşa edeceğimiz yeni konutlara çamur atıyor. Bir milyon 170 bin konutu inşa etmiş, sahiplerine de teslim etmişiz. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 84
  • ALİ KAYA 1 yıl önce Şikayet Et
    SEN ÜZÜLME Mazlum duaları Alıyorsun Reisim
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Herhangi bir sıcak temasta , Batı İttifakı , Türkiye ye mi ambargo uygular yoksa Yunanistan'a ? Her bakımdan güçlü olmalıyız . Üretimde bağımsız , Ticarette bağımsız , İlaç endüstrisi ve tıp sektöründe bağımsız , Finans sistemlerinde bağımsız , İnternet ve telekomünikasyonda bağımsız ... güç budur . Ele güne minnet etmemektir .
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis inşallah 2023 seçimlerinden önce Yunan’a vuracağız Allah’ın izniyle
    Cevapla
  • Erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis Allah senden razı olsun herhangi dua ediyoruz
    Cevapla
  • Silke 1 yıl önce Şikayet Et
    Idam Istiyoruz Reis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar