İYİ Parti ve Saadet Partisi peş peşe duyurdu! Karamollaoğlu kararını verdi

Seçim öncesi 6'lı masanın üyeleri İYİ Parti ve Saadet Partisi'nde kongre kararları siyaset gündemini hareketlendirdi. Saadet Partisi'nde Temel Karamollaoğlu'nun yeniden adaylığı netleşti.

İYİ Parti ve Saadet Partisi peş peşe duyurdu! Karamollaoğlu kararını verdi
İYİ Parti ve Saadet Partisi peş peşe duyurdu! Karamollaoğlu kararını verdi
GİRİŞ 30.09.2022 19:11 GÜNCELLEME 01.10.2022 11:52
Bu Habere 214 Yorum Yapılmış

6'lı masanın pazar günü yapacağı 2. tur ilk toplantısı öncesi İYİ Parti ve Saadet Partisi, Genel İdare Kurulları'nı topladı. Her iki toplantıdan da önemli kararlar çıktı. 

Son seçim anketleri peş peşe paylaşıldı: AREDA, GENAR, EDAR, Optimar'dan bomba sonuçlar!Son seçim anketleri peş peşe paylaşıldı: AREDA, GENAR, EDAR, Optimar'dan bomba sonuçlar!

KURULTAY KARARI ÇIKTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında, Başkanlık Divanı, Milletvekilleri ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda partinin 3’üncü Olağan Kurultay’ın yapılması kararı alındı.

Toplantıdan, 3. Olağan Kongre'ye hazırlık çerçevesinde ilçe ve il kongrelerinin 3 Ekim'de başlaması kararı alındı. Olağan büyük kongre ise 2023 seçiminden önce gerçekleştirilecek.

AKŞENER SEÇİME YENİ YÖNETİMLE GİRECEK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçime yeni parti yönetimiyle gidecek.

SAADET PARTİSİ'NDE KONGRE

Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresinin 30 Ekim Pazar günü yapılmasına karar verildiği bildirildi.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Yasal zorunluluk gereği, partimizin 8. Olağan Büyük Kongresi'nin 30 Ekim Pazar günü gerçekleştirilmesi kararı alınmıştır. 81 ilden teşkilat mensuplarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz kongremiz, 'Seçimlere ve İktidara Hazırlık' çalışmalarımızı taçlandıracağımız bir kongre olacaktır. 8. Olağan Büyük Kongremizin partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızı kongremize davet ediyoruz.



KARAMOLLAOĞLU TEK ADAY

Haber7'nin edindiği bilgilere göre, Saadet Partisi'nin mevcut Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 30 Ekim Pazar günü yapılacak 8. Olağan Büyük Kongresi'nde genel başkanlık seçimine tek aday olarak girecek.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 214
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İkinizden de bir cacık olmaz. Temel Paşa Seçimden sonra yazacaklarımı şimdiden hazırlamaya başaldım
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Şirin baba siyasete her bulaşan gibi ölene kadar genel başkanlıktan vazgeçmiyorsunuz. Bİraz örnek alın MERKEL'den
    Cevapla
  • s.uysal 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral hanım kendisine takoz olacak bir iki milliyetçi kaldıysa yeni neo batıcı ve ''f''ci yönetimiyle onları da temizleyecek...
    Cevapla
  • Şevko 1 yıl önce Şikayet Et
    İçlerinde dürüst samimi vatansever insanlar var muhakkak. Ama onlar kendilerine göre kılçıkları temizleme niyetindeler anlaşılan.
    Cevapla
  • Milli_Nizam_2024 1 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz Kraliçesinin Gül'ü İçin Cumhurbaşkanı Adayımız Diyen Temel'in Peşinden Giden Milli Görüş'çü Kardeşlerime Sesleniyorum Daha Niye Orada Duruyorsun Korkakmısın Susuyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor