Şeyh Khalid Yasin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'da övgü dolu sözler

Malcolm X’in dava arkadaşı Şeyh Khalid Yasin, “Başkan Erdoğan dünyaya yardım edebilecek ilk beş insanın içinde" açıklamasını yaptı.

Şeyh Khalid Yasin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'da övgü dolu sözler
Şeyh Khalid Yasin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'da övgü dolu sözler
GİRİŞ 02.10.2022 09:49 GÜNCELLEME 02.10.2022 09:53
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Hıristiyan inancına mensupken 57 yıl önce dava arkadaşı Malcolm X’in sayesinde İslam ile müşerref olan Şeyh Khalid Yasin’in en iyi dostları arasında ise Muhammed Ali ve Mike Tyson bulunuyor. İslami ilmini büyük İslam âlimlerden edinen, yaşamını İslam’ı tebliğe adayan Şeyh Khalid Yasin, ABD’deki vaazları dışında bugüne kadar 117 ülkede ve onlarca şehirde İslam’ı anlattı, 75 binden fazla insanın Müslüman olmasına vesile oldu.

İstanbul'a gelen Şeyh Khalid Yasin, Sabah Gazetesi'nden Fatma Damla Kayayerli'nin sorularını yanıtladı. 

"ERDOĞAN DÜNYAYA YARDIM EDEBİLECEK İLK 5 İNSAN İÇİNDE"

Şeyh Khalid Yasin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili, "Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ise vizyonu çok iyi, onun vizyonuna sahip insan yok. Dünyaya yardım edebilecek ilk beş insanın içinde. Erdoğan ile hiç görüşmedim, görüşmek isterim. Benim aciz fikrimden kendisinin büyük vizyonuna bir katkım olabilirse mutlu olurum" dedi. 

"ERDOĞAN TÜM DÜNYAYA FAYDALI"

Şeyh Khalid Yasin sözlerine şöyle devam etti:

 İlk başta yaptıkları için kendisine teşekkür ederdim çünkü kolay değil yaptıkları… Erdoğan sadece kendi memleketine faydalı değil, dünyaya da faydalı. Ve şu an ki vizyonunu koruması için kendisine dua ederdim. Bazen suyun yanında yaşayan insanlar onun kıymetini en az anlayanlar olur. 

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 54
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    bunu dünya biliyor insanlık biliyor ama içerdeki kim ne olduğu belli olmayan bu vatanın yüz karaları
    Cevapla
  • TELAT / ERZURUM 1 yıl önce Şikayet Et
    Kin ve nefretten gözleri kararmış zavallılara özelliklede bizim müslüma kesime kapak olsun hele hele şu saadet partili ittihatçılara kuyruk olanlar varya şu cafer güneş hasan damar mustafa kurdaş gibiler varya adeta chp ye tapıyorlar şu üç kişiye sadece şunu söylemek isterim Hadisi şerif ELMERUME MEN EHABBE kiş sevdiği ile beraberdir ALLAH cc sizi inşaallah öbür dünyada chp ile beraber eder
    Cevapla
  • erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlar duymazlar görmezler
    Cevapla
  • erdemir 1 yıl önce Şikayet Et
    natonun cani cehenenme bizim acil turk birligi kurup yonetmemiz gerek
    Cevapla
  • hekimoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar yeni planlar degil yollar yılı yapılan hain planlar biz bugüne kadar ne yaptık o önemli enkolayini yapmisiz yan gelip yatmisiz eğer 40.larda 60.larda bugunki projeleri uygulasaydık bugun baska yelerde olurduk icimiz dizimiz saydamın askerleri gibi hain dolu üc kurusa satmışlar ülkeyi yinnede basımızda düşünen bir lider var o daha önemli ya 7li masa olsa ne yapardık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil