Kritik toplantı için gözler Cumhurbaşkan Erdoğan'da! Son 2 gün

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Prag'a gidecek, Avrupa Siyasi Topluluğu liderler toplantısına katılacak. Türkiye düzensiz göç, enerji krizi ve terörle mücadele konusunda fikirlerini aktaracak

Kritik toplantı için gözler Cumhurbaşkan Erdoğan'da! Son 2 gün
Kritik toplantı için gözler Cumhurbaşkan Erdoğan'da! Son 2 gün
GİRİŞ 04.10.2022 07:53 GÜNCELLEME 04.10.2022 07:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, davet üzerine 6 Ekim Perşembe günü Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesi öncesinde düzenlenecek Avrupa Siyasi Topluluğu liderler toplantısına katılacak.

Rusya-Ukrayna Savaşı başta olmak üzere bölgesel konularda üstlendiği kritik misyonla bölgenin en önemli aktörlerinden olduğu Batı tarafından da görülen Türkiye, "barış ve güvenlik, terörle mücadele, enerji ve iklim, ekonomi, göç ve ulaşım" konularında özgün, rasyonel ve yenilikçi fikirlerini aktaracak.

PAŞİNYAN İLE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının gerçekleşeceği Çek Cumhuriyeti'nin Prag şehrinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Paşinyan'a, özel temsilciler arasındaki görüşmelerin üçüncü ülkelerde değil Türkiye ve Ermenistan'da dönüşümlü olarak yapılması, bölgede daha fazla gerilim yaşanmaması için provokasyonlardan uzak durulması ve Azerbaycan ile nihai barış anlaşmasının imzalanması yönünde mesajlar vermesi bekleniyor.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Ya Allah 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkatttt reis İran güney azerbeycanda Türklere karşı katliama hazırlanıyor İran durdurulmalı nokta Allah aşkına bir elat
    Cevapla
  • Cemal kaşıkçı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabancılar gitsin ülkemizden biz bize yeteriz dünya beşten büyüktür
    Cevapla
  • Ak partili 1 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti'nin tekrar iktidar olması için öncelik yabancı ülke insanları dolu ülkemiz bunların en kısa zamanda ülkemizden gönderilmesi ekenomi işsizlik vs ikinci planda öncelik Suriye Rus diğerleri afganlar hepsi sınır dışı sonra ak parti alır yoksa kaybeder
    Cevapla
  • Yjtr 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz yazıyorsunuz gözler Erdoğanad diye
    Cevapla
  • Alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    Durduk yere akaryakıta zam geliyor,,,
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Enerji piyasası dolar altın bunlar ABD'de tek bir masadan yönlendiriliyor bizdeki fırsatçılar elin gavurun ağzına bakıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'