Devlet Bahçeli'ye hakaret etmişti! Saadet'ten Ümit Çebi kararı

Saadet Partisi, Genel İdare Kurulu üyesi Ümit Çebi'nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sözleri nedeniyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini açıkladı. Ümit Çebi'den de karara ilişkin ilk yorum geldi.

Devlet Bahçeli'ye hakaret etmişti! Saadet'ten Ümit Çebi kararı
Devlet Bahçeli'ye hakaret etmişti! Saadet'ten Ümit Çebi kararı
GİRİŞ 06.10.2022 18:31 GÜNCELLEME 06.10.2022 18:31
Bu Habere 410 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi’nde Genel İdare Kurulu üyesi Ümit Çebi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında çirkin ifadeler kullandı.

ÇEBİ'DEN BAHÇELİ'YE AĞIR HAKARET

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çebi, Bahçeli için “MHP genel başkanının bu ülkeye tek faydası çocuğunun olmamasıdır. ALLAH ne ederse güzel eder” ifadelerini kullandı. Çebi’nin çirkin sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı.

SAADET PARTİSİ'NDEN AÇIKLAMA: DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Çebi'nin tepki çeken sözleriyle ilgili Saadet Partisi'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, Ümit Çebi'nin Yüksek Disiplin Kurulu'na sevke dildiği belirtdili.



Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"'Önce Ahlak ve Maneviyat' diyerek yola çıkmış ve yarım asrı aşkın bir süredir de bu anlayışla yoluna devam eden Milli Görüş Hareketimizin ilkeleri ile asla bağdaşmayan açıklamalarda bulunan Ümit Çebi, Yüksek Disiplin Kurulumuza sevk edilmiştir.

Asla tasvip etmediğimiz, hiçbir insana söylenmeyecek ve hiçbir insanın da hangi sebeple olursa olsun kullanmaması gereken bu ifadeleri asla tasvip etmediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

ÇEBİ'DEN AÇIKLAMA!

Genel İdare Kurulu üyesi Ümit Çebi, Saadet Partisi'nin kararını değerlendirdi.

Sosyal medya hesabından disiplin sevkine ilişkin açıklama yapan Çebi, ''Meydanlarda ve TV lerde milli görüşün tek partisi Saadet Partimiz hakkında illet, zillet ve hainlerle birlikte olma iftiralarında bulunan, MHP Genel Başkanı hakkında attığım bir tweet'ten dolayı genel merkezim tarafından, yüksek disiplin kuruluna verilmiş bulunmaktayım.'' ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 410
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli bey Dogru tespit etmiş, yerinizi değiştirin
    Cevapla
  • nevizade 1 yıl önce Şikayet Et
    Çoluk çocuğun oldu da ne oldu.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam partşdenbatılmalıdır. Parti ile kişileri karıştırsn adamdan bu millete gayda gelmez.
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi dönek olacağına,Erbakan ın kemiklerini sızlatacağına ,işine geldiği zaman din iman deyip ,işine gelmediği zaman din iman bilmezler le haşır neşir olacağına çocuğu olmasın daha iyi.
    Cevapla
  • gençtürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksız rezil herif.Siz nasıl müslümansınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki