İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'den sonra gideceği ülke

Seçimler öncesinde ABD'ye giderek dikkatleri üzerine çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kasım ayında da İngiltere'ye gideceği öğrenildi.

GİRİŞ 13.10.2022 12:37 GÜNCELLEME 13.10.2022 14:25
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti sırasında yanında bulunan isimlerden biri olan İsmail Saymaz, Kılıçdaroğlu'nun Kasım ayında gideceği ülkeyi açıkladı.

Kılıçdaroğlu, dün Demokrat Parti'ye yakın olan Center for American Progress adlı düşünce kuruluşunu ziyaret etti. Toplantıya düşünce kuruluşlarının Türkiye uzmanları da davet edildi.

KILIÇDAROĞLU İNGİLTERE'YE GİDECEK

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'den sonraki durağı da belli oldu. Saymaz, CHP liderinin Kasım ayında İngiltere'ye gideceğini yazdı.

Saymaz, şu detayları paylaştı: Kılıçdaroğlu, bugün German Marshall Fund’u ziyaret edecek; ABD’de seçilmiş Türklerle, Dünya Bankası çalışanlarıyla, Türk öğrencilerle, kadın liderlerle sohbet edecek. Ve en son Türkiye Büyükelçi Murat Mercan ile görüşecek.

Kılıçdaroğlu, bir sonraki seyahatini kasım ayında İngiltere’ye gerçekleştirecek."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • rofar 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdık mı hayır. Efendileri bir bir ayaklarına çağırıyor bu zavallıda tıpış tıpış gidiyor. Zaten bundan ne cacık olur ne turşu.
    Cevapla
  • Ohooo 1 yıl önce Şikayet Et
    iş bankasının paraları çokmuymuş?
    Cevapla
  • emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Fransa ve İsrail'e de uğra yakışır, hatta İsveç ile Yunanistana da uğramalısın yoksa kırılırlar sana.
    Cevapla
  • a.a 1 yıl önce Şikayet Et
    arkasından bir almanya birde fransa patlatır bu gandi, ama türk halkı sana fırsatı vermez vermeyecek te son mağlubiyet hazır
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    gidede dönmiye kimliksiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şehadet haberi Kudüs şehidinin evine ulaştı!
Kapıda vize uygulamasında yeni gelişme! İşte eklenen yeni adalar...