Meral Akşener ve Ahmet Davutoğlu Bartın'a gidiyor

İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu maden ocağı patlamasının yaşandığı Bartın’ın Amasra ilçesine gidecek.

GİRİŞ 15.10.2022 09:43 GÜNCELLEME 15.10.2022 11:27
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Bartın'ın Amasra ilçesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’nde, saat 18.15'de 110 işçinin çalıştığı sırada grizu patlaması meydana geldi.

İP'TEN AÇIKLAMA

İYİ Parti’den yapılan yazılı açıklamada, “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in Adana ziyareti ile partimizin kuruluşunun 5. yılı dolayısıyla 22 Ekim'de Ankara'da yapılacak olan program, Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağı patlaması nedeniyle iptal edilmiştir. Genel Başkanımız sabah saatlerinde Bartın'da olacaktır. Öte yandan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile İYİ Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral ve İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'un bölgedeki temasları devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

DAVUTOĞLU DUYURDU

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Amasra’da meydana gelen maden patlaması nedeniyle Rize programını ertelediğini açıkladı.

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, “Bartın’da yüreğimizi yakan kayıplarımız nedeniyle Rize programımızı ileri bir tarihe erteledik. Vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak üzere Bartın’a gitme kararı aldım. Büyük heyecanla bizi karşılamaya hazırlanan Rize il başkanımız ve teşkilatımız müsterih olsun! Buluşacağız…” diye yazdı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba niçin gidiyorlar? ÇOK merak ettim desem? doğru olmaz, çünkü hiç Merak etmiyorum. Sadece Kazada vefat eden Kardeşlerimizin ailelerine gönülden destek veren her kesime şükranlarımı sunarım. Allah Mekanlarını CENNET eylesin. Yakınlarına da Başsağlığı diliyorum.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende aynen öyle bunların ismini duynca fenalaşıyorum
    Cevapla
  • Ahmet Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları görünce midem bulanıyor içim dışıma çıkıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar anca memleketi kötüler birde memleketin ekmeni yerler bunlarda nedevlet ne millet olur anca laf yaparlar yazıklar klsun yuh böyle kişilere
    Cevapla
  • Caycumali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ganyanlara itibar etmeyin.Çamur siyaseti yapsnlar kaybedecek inş.6Hayirsizlar nursuzlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit