Bakan Soylu, Bartın'daki maden patlamasıyla ilgili son dakika kritik gelişmeyi duyurdu!

Bartın'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor. Son yapılan açıklamaya göre vefat edenlerin sayısı 28'e yükseldi. Bölgede bulunan Bakan Soylu, kazada ölenlerin kimliklerini açıkladı.

GİRİŞ 15.10.2022 07:45 GÜNCELLEME 15.10.2022 09:29
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Bartın'ın Amasra ilçesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğünde dün saat 18.15 sıralarında yeraltında şiddetli bir patlama meydana geldi.

Olay yerine AFAD, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, bölgede arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Son dakika haberi: Bakan Dönmez acı gerçeği açıkladı: Patlama anında...Son dakika haberi: Bakan Dönmez acı gerçeği açıkladı: Patlama anında...

Başkan Erdoğan programını iptal etti! Bartın'a gidiyorBaşkan Erdoğan programını iptal etti! Bartın'a gidiyor

Başsavcılıktan Bartın açıklaması! Soruşturma başlatıldıBaşsavcılıktan Bartın açıklaması! Soruşturma başlatıldı

Olay yerindeki çalışmaları yakından takip eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sık sık basın mensuplarına son durumla ilgili bilgi vermeye devam ediyor.

BAKAN SOYLU, HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİNİ AÇIKLADI

Son yaptığı açıklamada "Bu patlamadan hemen sonra sağ çıkan ve kurtarılan toplam 58 madencimiz var. Şu anda aşağıda değerlendirdiğimiz, arama kurtarmayla kurtarılmaya çalışılan 15 madencimiz var." ifadelerini kullanan Bakan Soylu, hayatını kaybeden işçilerin kimliklerini de açıkladı.

CHP ve HDP'li vekiller Bartın'daki acı olayı fırsat bildi! Tepki çeken paylaşım!CHP ve HDP'li vekiller Bartın'daki acı olayı fırsat bildi! Tepki çeken paylaşım!

Bartın'da maden patlaması! Bakan Dönmez patlama nedenini açıkladıBartın'da maden patlaması! Bakan Dönmez patlama nedenini açıkladı

Bartın'da maden ocağındaki patlamada yaralanan 6 işçi İstanbul'a getirildiBartın'da maden ocağındaki patlamada yaralanan 6 işçi İstanbul'a getirildi

Soylu, "Sağlık Bakanlığı'nın bütün ekipleri ve bütün kurumlarımızın ekipleri buradaydılar. Vefat eden kardeşlerimizin isimlerini de söyleyeceğim. Ali Doğru, Aziz Köse, Berkay Pınarcıoğlu, Emrah Kaban, Enes Aydın, Ercan Akdeniz, Fikret Kansız, Gökhan Mercan, Murat Ergin, Rahman Özçelik, Ramazan Özer, Selçuk Ayvaz, Serkan Nakaş, Şuayip Okul, Yener Saygın, Mehmet Kara, Rasim Bulut, Sabri Akdere, Murat Öztan, Serhat Kahraman, Suat Demirkıran, Yasin Çelik, Gürdal Serenli, Burhan Altun, Emrah Kaya, Rıdvan Ayyıldız." dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Bugunleride atlatiriz ama unutmayiz fox gibileri
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun tüm sevdiklerine sabırlar diliyorum
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet olarak çok üzüldük, Ekmek parası için çalışıyorlardı. Allah Rahmet Eylesin.
    Cevapla
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Bartındaki maden kazasını takipliyoruz fox tv bu durumda bile ak parti hükümetini kötülüyor siyaset yapabiliyorlar kınıyorum kendilerini sarı çizmeli siyasetçi görmek istemiyorlarmış imamoğlu gibi tatilmi yapsınlar insanlık filan bunlar için önemi kalmamış devlet oraya yaraları sarmaya gidiyor ama bunlar anlamıyor işleri güçleri kötülemek yok taşırım işçi çalıştırılıyormuş yok sendika olda böyle olmazmış yok önlem alınmamış devlet suçu ve ihmali olan herkesi zaten cezasını verir belkide terördür kasıt vardır iç işleri bakanımız en ufak ayrıntıyı inceleyecektir bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın
    Cevapla
  • İlhami Doğruyol 1 yıl önce Şikayet Et
    Vefat eden kardeşlerimize Yüce Allah ganî ganî rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Yaralılara acil şifalar versin. Yakınlarına sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum. Yüce Allah, milletimize böyle acılar bir daha yaşatmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular