CHP ve HDP'li vekiller Bartın'daki acı olayı fırsat bildi! Tepki çeken paylaşım!

Bartın’ın Amasra ilçesinde Amasra Müessese Müdürlüğü maden ocağında bir patlama meydana geldi. Acı olayı fırsat bilen muhalefet temsilcileri, yaşanan patlama üzerinden AK Parti hükümetini hedef aldı.

GİRİŞ 14.10.2022 22:49 GÜNCELLEME 15.10.2022 09:40
Bu Habere 341 Yorum Yapılmış

Bartın'da saat 18.15 sıralarında Amasra Müessese Müdürlüğü maden ocağında bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Türkiye'yi yasa boğan acı olayı fırsat bilen bazı milletvekilleri hükümeti hedef aldı.



HDP VE CHP'Lİ VEKİLLER ACI OLAYI FIRSAT BİLDİ

HDP'li Musa Piroğlu, "Ülkeyi işçi mezarlığına çevirdiler. Servetlerini ve büyümeletini işçinin kanı üzerinden sağlıyorlar." ifadelerini kullanırken, HDP'li Murat Çepni ise, "AK Parti ekonomisi işçilere yarattığı cehennemle büyüyor!" dedi.



CHP vekili Tahsin Tarhan ise, Bartın Valisi Nurtaç Arslan'ın açıklamalarını görmezden gelerek, olay yerine hareket eden bakanları hedef alıp, "Ne zaman açıklama yapacaksınız? Resmi bilgi olmayınca, tevatür artıyor." paylaşımını yaptı.


 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 341
  • Hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Teröristler madendeki işçilere mi üzülmüşler yahu siz önce kapınızın önünde evlatlarını isteyen annelere merhamet edin vicdansizlar Allahtan korkmaz kuldan utanmaz şeytana tapanlar sizi bilmiyoruz sanki ne olduğunuzu .
    Cevapla
  • Gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkalarının üzüntüsünden mutsuzluğundan açısından mutlu olan bu insanlıktan nasibini almamış sözüm ona politikacı artıkları bu gün bari susun.
    Cevapla
  • Sonsuz Hafıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Kandan ancak siz beslenirsiniz PKK nin vampirleri
    Cevapla
  • YILDIRIM 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir terörist destekçisi hatunun yüreği ne zandan beridir İşçiler için atıyor ki. Tabi bu yas üzerinden rant devşirmek vardır ya. Sizi gidi hınzır terörist ve terörist seviciler. Sevsinler sizin o emekçiler içi atan yükekçiklerinizi. Sizin yürekleriniz ancak terörislerle birdir. Zira siz sivil giyimli, ancak ruhu ve kalbi terörist insanlarsınız, sizi gidi sizi kripto dönmeler.
    Cevapla
  • Hakkarili 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP ile HDP başka işi gücü yok mu şu milletin acı gününde siyaset yapmak neyin işi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray-Sivasspor! CANLI
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli oldu!