6'lı masayı eleştirdi, işinden oldu! Saadet Partisi'ni rahatsız etti

6'lı masa ve Saadet Partisi'ni eleştiren Abdulaziz Kıranşal'ın TV 5'teki programlarına son verildi.

6'lı masayı eleştirdi, işinden oldu! Saadet Partisi'ni rahatsız etti
6'lı masayı eleştirdi, işinden oldu! Saadet Partisi'ni rahatsız etti
GİRİŞ 16.10.2022 00:29 GÜNCELLEME 16.10.2022 00:30
Bu Habere 305 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen TV5'te her cumartesi izleyicilerin karşısına çıkan Kıranşal, 6'lı masa ve Saadet Partisi'ni eleştirince programına ara verildi.

KIRANŞAL SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Kıranşal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kanaldaki yayınlarına yönetim tarafından ara verildiğini duyurdu.

6'LI MASAYI ELEŞTİRDİ İŞİNDEN OLDU

Kıranşal açıklamasında, ''Her Cumartesi 18.00 da Tv5 Televizyonumuzda yayınlanan programlarımıza kanal yönetimimiz tarafından ara verilmiştir. Kanal yönetimimize ve çalışan tüm kardeşlerimize şimdiye kadar sesimizin size ulaşması konusundaki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah Razı olsun...'' ifadelerine yer verdi.



KIRANŞAL NE DEMİŞTİ?

Kıranşal, "Açık ve net! Hiçbir Müslüman ben geldiğim zaman; Faizi arttıracağım. İstanbul sözleşmesini uygulayacağım. 4-6 Yaş Kur'an kurslarını kapatacağım. Sapkınlığa karşı çıkmayı nefret suçu sayacağım. Avrupa birliği normlarını uygulayacağım diyen bir yapının vebaline ortak olmaz..." demişti.



KIRANŞAL'A DESTEK MESAJI

Kıranşal paylaşımının ardından takipçilerinden çok sayıda destek mesajı aldı.

Bazı kullanıcıların, '' Kongreden sonra yönetimi devraldığımzda yayınlarına devam edersin muhterem Hocam.'' mesajları dikkatlerden kaçmadı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 305
  • Said 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam ben kafirim dese sevinecekler. Temeli takip etmeyin Temelli kaybedersiniz, HEM Dünyanız HEM Ahiretiniz GİDER.
    Cevapla
  • Yiğido 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bir parti geçmişine ihanet içinde hareket ediyorsa, uyaranlarıda saf dışı bırakıyorsa orada bir sorun var demektir. Allah şerlerinden emin eylesin. Rabbim Hâkk davasını makam ve mevki için peşkeş çekenlerden ve onlara yalakalık yapanların şerrinden dava kardeşlerimizi muhafaza eylesin.
    Cevapla
  • Kürt Oğlu Kürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ingiliz Temel milli görüşü bitirdi...
    Cevapla
  • ismailbey 1 yıl önce Şikayet Et
    karamollaoğlunun gerçek yüzü bu sözlerle ortaya çıkmıştır" KIRANŞAL NE DEMİŞTİ? Kıranşal, "Açık ve net! Hiçbir Müslüman ben geldiğim zaman; Faizi arttıracağım. İstanbul sözleşmesini uygulayacağım. 4-6 Yaş Kur'an kurslarını kapatacağım. Sapkınlığa karşı çıkmayı nefret suçu sayacağım. Avrupa birliği normlarını uygulayacağım diyen bir yapının vebaline ortak olmaz..." demişti." demekki rahatsız olmuş ki derhal işine son veriloyor milli görüşü savuananların bilgisi ve dikkatine sözde liderinizin gerçek yüzünü görmenize vesile olur inşallah
    Cevapla
  • güneş 1 yıl önce Şikayet Et
    ZATEN SAADET MİLLİ GÖRÜŞ MEFKURESİNDEN AYRILMIŞTI . ARTIK RAHMETLİ ERBAKANIN DEYİMİYLE İSTEDNE OLMUŞLARDI. Hareketiniz hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi