BAE Devlet Başkanı Nahyan'dan Bartın'daki patlama için taziye mesajı

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Al Nahyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la telefon görüşmesinde Bartın'daki maden ocağı patlamasında hayatını kaybedenler için taziyelerini sundu.

BAE Devlet Başkanı Nahyan'dan Bartın'daki patlama için taziye mesajı
BAE Devlet Başkanı Nahyan'dan Bartın'daki patlama için taziye mesajı
GİRİŞ 16.10.2022 15:16 GÜNCELLEME 16.10.2022 15:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayan Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, Bartın'da meydana gelen maden ocağı patlamasında hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti.

Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri ilişkilerinin de ele alındığı görüşmede, karşılıklı yatırımlardan ticarete, enerjiden ulaşıma, altyapıdan teknolojiye geniş bir yelpazede güçlenen iş birliğinin, askeri ve savunma sanayii alanlarına da teşmil edilmesi hususunda mutabık kalındı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye - Körfez Arap ilişkilerinin güçlenmesinin sonuçlarını alıyoruz . Suudi Arabistan'da Neom şehri inşa edilmesine karşılık , Türk Müteahhitlik Şirketleri Yapay Yeşillendirme , Yeşil Şehirler , Babil'in Asma Bahçeleri gibi projeler ile rekabet ortaya koymalıdırlar .
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adama hiç rahat yok ah, ondan daha çok çalışan bir cumhurbaşkan bence yok, herkes onunla görüşmek istiyor, hem içerde hem dışarda, biraz rahat bırakın, nefes alsın, Türkiye tarihinde hiç bu kadar diplomatik görüşme içinde olan bir cumhurbaşkanı olmadı, hiç bu kadar Türkiye çıkarlarını savunan olmadı, keşke bu millet bu kadar kör olmasa, bale içerde rahat olsa ve bütün enerjisini sadece Türkiye düşmanlara karşı harcasa... gerçi o konuda içerde daha fazla hain var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?