İYİ Partili Türkkan'dan dikkat çeken paylaşım!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İYİ Partili Türkkan'dan dikkat çeken paylaşım!
İYİ Partili Türkkan'dan dikkat çeken paylaşım!
GİRİŞ 18.10.2022 22:24 GÜNCELLEME 18.10.2022 22:35
Bu Habere 223 Yorum Yapılmış

Gazeteci Cüneyt Özdemir Twitter hesabından bir anket düzenledi ve "Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?" diye sordu, ankete 471 bin 589 kişi katıldı.

Özdemir, anket sonuçlarını kişisel sosyal medya hesabından yayınladı. Sonuçlarda Meral Akşener'in yüzde 39'la öne çıktığı görüldü.

İYİ PARTİLİ TÜRKKAN'DAN MANİDAR PAYLAŞIM!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Türkkan, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Twitter hesabından yaptığı "Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?" anketinin fotoğrafını kendi hesabından paylaştı. 470 bin kişinin oy kullandığı Meral Akşener'in yüzde 40 oy olmasını vurgulayan Türkkan, paylaşımına "Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olduğu bir Türkiye hayal edin. Dünya bile çok güzel, yalnız Türkiye değil..!" notunu düştü. 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 223
  • zavallı seni 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletin arazisini gasp edip kurduğun çiftlik ne alemde. kim bilir o çiftliği de bakalım kaç milyon tl lik aldığın teşviklerle kurmuşsundur. Şehid yakınının bacısına küfür eden zavallı seni.
    Cevapla
  • vatan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Biraz daha çok çok küfür edin.
    Cevapla
  • murtaza 1 yıl önce Şikayet Et
    hah hah hah kendileri bile inanmıyor yaşayan tek gerçek Dünya lideri sn başkan Recep Tayyip Erdoğan adayımız net kararımız evet
    Cevapla
  • ifade 1 yıl önce Şikayet Et
    sosyal medya dan yapılan anket ne kadar güvenilir ki. demekki tüm boot fetöşcü hesaplar 15 temmuzda pensilvanya tarafından başbakanlık vaadedilen ve bunu meydanlarda bağıra bağıra söyleyen merale destek vermişler.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan bin tane oyum olsa çeyregini bile vermem yalancı meral nineye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Enflasyon keskin şekilde düşmeye başlayacak
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Prensipte anlaşıldı