Fakıbaba partisinden ve vekillikten istifa etti: Katılacağı parti belli oldu!

Son dakika haberi... AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, partisinden ve vekillikten istifa etti. Fakıbaba, İYİ Parti'ye katılacağını açıkladı.

Fakıbaba partisinden ve vekillikten istifa etti: Katılacağı parti belli oldu!
Fakıbaba partisinden ve vekillikten istifa etti: Katılacağı parti belli oldu!
GİRİŞ 20.10.2022 12:35 GÜNCELLEME 20.10.2022 20:07
Bu Habere 343 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "AK Parti Üyeliği ve Milletvekilliğinden istifamla ilgili açıklamamı Milletime saygılarımla arz ediyorum" dedi.

Fakıbaba'nın paylaşımı şöyle:

"2003'te üyesi olduğum AK Partide değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum.

Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum.

Ak Parti Üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşerilerime saygısızlık olmasın diye Milletvekilliğinden de istifa ediyorum.

İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur."

"İYİ PARTİ'YE KATILIYORUM"

Sözcü'ye konuşan Fakıbaba, "Doğrudur. Söylemiyordum ama konuşulmaya başlayınca söyleyeyim. İYİ Parti’ye katılıyorum." açıklamasında bulundu.

RTÜK'DE DENGELER DEĞİŞECEK

İddia gerçek olursa RTÜK'te İYİ Parti lehine bir durum oluşacak.

AK PARTİ'DEN İLK TEPKİ

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Henüz Meclis'e gelen bir şey yok. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalardan sonra sanırım TBMM'ye de dilekçe ile iletecektir. Henüz şuan çok sıcak olduğu için sosyal medya üzerinden yapılan açıklamanın henüz daha teyit söz konusu değil. Ne partiye, ne Meclis'e herhangi bir yazılı belge ulaşmadığı için bir sosyal medya paylaşım üzerinden açıkçası doğru bulmuyorum. Açıklamasından anladığım kadarıyla bu açıklamanın aslında siyasal değil kişisel izlenimini doğuruyor. RTÜK seçimiyle bu istifanın ilişkilendirilmesini de doğru bulmuyorum. değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 343
  • durmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    kaset işidir. yada menfaat içindir. yıllardır neredeydi millet aptalmı
    Cevapla
  • ramazan kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes laik olduğu yerde durur
    Cevapla
  • Şeyhanlı Aşireti. 1 yıl önce Şikayet Et
    Urfalılar Seni Şerefi İle Ak Parti Vekili Etti. Şimdi Şerefi İle Seni Yerin Dibine Sokacaktır...
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    siyasi ve ahlaki anlayışıma uymadığı için ayrıldım dıyorsunda sn fakıbaba . kafandaki siyasi uyumu iyi partide nasıl buldun...baştan aşağıya tezatsınız
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee akp için hayırlı olsun. Bir kripto daha elenmiş oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi