Çarpıcı iddia: Ahmet Eşref Fakıbaba 'istemiyorum' deyip Meral Akşener'den bunu talep etti!

AK Parti'den istifa edip İYİ Parti'ye geçeceğini açıklayan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Meral Akşener'le yaptığı görüşmede, milletvekili değil belediye başkanlığı istediği iddia edildi.

Çarpıcı iddia: Ahmet Eşref Fakıbaba 'istemiyorum' deyip Meral Akşener'den bunu talep etti!
Çarpıcı iddia: Ahmet Eşref Fakıbaba 'istemiyorum' deyip Meral Akşener'den bunu talep etti!
GİRİŞ 26.10.2022 10:45 GÜNCELLEME 26.10.2022 10:45
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

CHP'li eski Milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş, AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Meral Akşener'le arasında geçen görüşmeyi anlattı.

Ahmet Eşref Fakıbaba

Fakıbaba partisinden ve vekillikten istifa etti: Katılacağı parti belli oldu!Fakıbaba partisinden ve vekillikten istifa etti: Katılacağı parti belli oldu!

İbrahim Tatlıses çılgına döndü! Çok konuşulacak Fakıbaba paylaşımı!İbrahim Tatlıses çılgına döndü! Çok konuşulacak Fakıbaba paylaşımı!

Tv100'de yayınlanan Taksim Meydanı programında konuşan Yarkadaş, "Fakıbaba İYİ Parti’ye geçmek istedikten sonra Sayın Meral Akşener ile görüşüyor ve Meral Hanım'a milletvekili adayı değil Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak istediğini söylüyor. Bence Fakıbaba aday olur" dedi.

MHP'li eski vekil Oktay Vural siyasete geri dönüyor iddiası: Yeni partisi de belli...MHP'li eski vekil Oktay Vural siyasete geri dönüyor iddiası: Yeni partisi de belli...

Başkan Beyazgül 'Hayret' diyerek Fakıbaba'ya sitem etti! Gerçekleri tek tek açıkladıBaşkan Beyazgül 'Hayret' diyerek Fakıbaba'ya sitem etti! Gerçekleri tek tek açıkladı

İKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİ YAPMIŞTI

Fakıbaba daha önce iki dönem Şanlıurfa Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

AHMET EŞREF FAKIBABA, İYİ PARTİ'YE KATILDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün gerçeleştirilen grup toplantısında partililere hitabından önce, geçen hafta AK Parti'den istifa edip İYİ Parti'ye katılma kararı alana Ahmet Eşref Fakıbaba'ya rozetini taktı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Fahri Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Urfalılar mert insanlardır hemşehrim diye davasını satan döneklere desdek vermez bugün satan yarında satar hak ve batıl gibi bişey gittiği yerin hakka hizmet etmediğini düşünüyorum
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Meali : Çeşmenin başında olayım...
    Cevapla
  • Urfalıyam Ezelden 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun derdi kendi menfaati, eskidende öyleydi fakirlere yardım adı altında fakirler üzerinden güç devşirmek istismar etmek.Eğer urfa halkı bu kişiye itibar ederse Urfaya yazık olur. Zaten tipinden anlaşılıyor ne olduğu.
    Cevapla
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara ülke teslim edin 6 ayda ülkeyi İMF nin kucağına oturtur daha şimdiden paylaşmaya başlamışlar örnek istiyorsanız istanbula bakın yeter koca mega kent eski Haliç oldu.
    Cevapla
  • sait 1 yıl önce Şikayet Et
    adam kerizmi , belediyecilikte daha çok para var
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletvekilliği Maaşı Kesmedi Her Hal :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...