MHP'li eski vekil Oktay Vural siyasete geri dönüyor iddiası: Yeni partisi de belli...

Milliyetçi Hareket Partisi eski vekili Oktay Vural'ın yakın zamanda siyasete geri döneceği öne sürüldü. Vural'ın İYİ Parti saflarına katılacağı iddia edildi.

MHP'li eski vekil Oktay Vural siyasete geri dönüyor iddiası: Yeni partisi de belli...
MHP'li eski vekil Oktay Vural siyasete geri dönüyor iddiası: Yeni partisi de belli...
GİRİŞ 21.10.2022 09:31 GÜNCELLEME 21.10.2022 09:53
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Türkiye, 2023 seçimlerine doğru giderken, siyasette hareketlilik giderek artıyor. Geçtiğimiz hafta Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katıldı.

Emekli hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok, Dr. Turhan Çömez ve Prof. Dr. Kürşad Zorlu ise İYİ Parti'ye katılırken, AK Parti’den ve milletvekilliğinden istifa eden Şanlıurfa Milletvekili, eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba da İYİ Parti'ye geçeceğini açıkladı.

OKTAY VURAL SİYASETE DÖNÜYOR İDDİASI

Bu kez MHP'li kritik bir ismin siyasete geri döneceği iddia edildi. İYİ Parti'ye katılacak isimler arasında MHP eski İzmir milletvekili Oktay Vural'ın olduğu öne sürüldü.

MHP eski vekili Oktay Vural'ın siyasete geri döneceği iddia edildi!

KAYNAK: CUMHURİYET
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 103
  • Levent Turgut Sorgun 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet partileri fetönün oyuncağı olmuş. Çok yazık.
    Cevapla
  • Mehmet karaman 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış karar. Ülke namustur. Namus ekonomi ile ölçülmez. Herşeyin değeri farklıdır. Elden giderse çırpınıp durursunuz. Ayağınızı denk alın. Sizi oyuna getiriyorlar. Siz bizim yanımızda değerlisiniz. Ama kararınız yanlış sayın bakanım.
    Cevapla
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    İnanın korkarım ki gün gelecek Recep Tayyip Erdoğan mumla arayacaksınız, keşke keşke kelimeleri birbirini kovalayacak, ülkenin gidişatı eskisi gibi kötü olacak, müminler perişan rezil olacak. Ne diyeyim uyanın artık görün. Ekonomi zor süreçte hepimiz ay başını zor getiriyoruz ama öyle zaman gelecekti ekmek bulamayacağı bırakın rahat yaşamı...
    Cevapla
  • Fahri Özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Parti kuranların başında gül bitdi sende kurda türkiye parti çöplüğüne dönsün
    Cevapla
  • OKTAY ERzURUMlu 1 yıl önce Şikayet Et
    kafayi yemis o zaman ..iyi partiye gidilir mi ..tam kendi kendine suikast yaparsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!