Muharrem İnce esti gürledi! Başkan Erdoğan'ı övdü! Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı canlı yayında çarpıcı ifadeler kullandı. Başkan Erdoğan hakkında övgü dolu sözler sarf eden İnce, Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü.

GİRİŞ 21.10.2022 23:22 GÜNCELLEME 21.10.2022 23:23
Bu Habere 150 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TV100'de Yüzler Kulübü'nde açıklamalarda bulundu.

Muharrem İnce, Başkan Erdoğan'ın Ukrayna-Rusya savaşındaki politikasını beğendiğini açıklarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'de sarf ettiği sözlere sert tepki gösterdi.

ERDOĞAN'A DESTEK: DOĞRU YA DOĞRU BEĞENİYORUM

Türkiye'nin Ukrayna-Rusya politikalarını beğendiğini belirten İnce, ''Erdoğan’ın politikalarını beğenmiyorum ama beğendiğim kısmına beğendim diyorum. Ukrayna-Rusya savaşında tarafsız kalmasını beğeniyorum, doğru buluyorum. Memleketimin yararına buluyorum. Rusya sıkışmış, Batı'yla bağı kesilmiş. Yararlanacaksın bundan. Doğru yapıyor.'' ifadelerini kullandı.



KILIÇDAROĞLU'NA UKRAYNA TEPKİSİ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Muharrem İnce, ''Amerika'ya gidip neden Ukrayna'dan yana olmalıyız' diyorsun. Biden'a göz kırpıyorsun, Pentagon'a göz kırpıyorsun. Beni görün diyorsun. Bunu milli bulmuyorum. Doğru bulmuyorum. Ben ilkeli bir adamım. Kim doğru yaparsa ondan yana olmalıyız. Memleketimin çıakrlarını düşünüyorum! Herşey oy için yapılmaz. Nerden çıktı Ukrayna'yı desteklemek, aklınıza yatıyor mu?' diye tepki gösterdi.

'BİR PALAVRAYA BİR CHP'Lİ NASIL TAKILIR'

Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın kimyasal silah iftirasıyla ilgili de CHP'ye yüklenen İnce, ''Terörle mücadeleyi kötülemek için PKK ve sempatizanlarının uydurduğu bir palavraya nasıl bir CHP'li peşine takılabilir? Bu dağda mücadele eden askerin moralini bozmaz mı? Adına Tabipler Birliği denilen birisi çıkıyor, tam PKK temsilcisi. Tabiplere de sesleniyorum, görevinizi yapın. Sandığa gidin, değiştirin yapıyı.'' dedi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 150
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    yaaav bunlardan hayır gelmez gelmez gelmez nokta bunlar bugün böyle yarın başka türlü konuşur.chp den ve akp den oy kapma aryışı
    Cevapla
  • selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğrudan yana olandan tarafta oluruz.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    En çok vatanını milletini seven milliyetçi CHP'lilere acıyorum." Derdim tasam amcan Hasan" modunda, bi çam devrilse de kozalaklarını cumhurbaşkanına yıksak ruh halinde gözlerini hırs bürümüş . Ancak ; Kahroluyor gerçek “Atatürk milliyetçiliğine bağlı” CHP'liler.. Ama naparsın.. KAFTANCIOĞLU'lu, TANRIKUL'lunun esir aldığı CHP yönetiminden…bu kumaştan… bu ceket çıkıyor !!
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı CHP de harcadılar akpartıye katılması için teklif gitmesi lazım zafer partisinin başkanı da bu adamlar milliyetçi milleti için çırpınıyor
    Cevapla
  • Sosyal 1 yıl önce Şikayet Et
    İttifak kurmayı planlıyorlar. Bence oy alırlar.
    Cevapla
  • Tuğra 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı chp de iken sevmezdim.bu aralar onları kirli yüzlerini ortaya koyuyor ya,helal olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'den suya dev zam!
Amerikalılar bu defa da akreplerimize göz dikti!