Canlı yayında adaylığını resmen açıkladı! 6'lı masada krizi derinleştirecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığını resmen ilan etti. Kılıçdaroğlu, "Bir bakalım, bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, o nasıl bir adam görelim bir' denmesi lazım." diyerek vatandaştan oy istedi.

GİRİŞ 23.10.2022 16:57 GÜNCELLEME 23.10.2022 18:57
Bu Habere 570 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında, 2023 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adaylığı konusunda yine çok konuşulacak ifadeler kullandı.

KILIÇDAROĞLU: BİR DE BENİ DENEYİN

Sivas'ta bir yerel televizyona konuşan CHP lideri adaylığıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Vatandaşlardan oy isteyen Kılıçdaroğlu, ''Bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, o nasıl bir adam görelim bir' denmesi lazım' dedi.

Kıılçdaroğlu'nun adaylık çıkışı İYİ Parti ile olan gerilimi daha da alevlendirecek.



Vatandaştan oy isteyen Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;

Bu sefer eminim, inanıyorum. Sivaslının oyu çanta keklik değil. Sivaslı gerçeklerin peşinde koşmak zorunda. Kim kendisini aldattıysa kusura bakma kardeşim diyecek. Ben sana her seferinde oy verdim, sen doğruları söylemedin diyecek.

'BİR DE ŞU KILIÇDAROĞLU'NU DENEYELİM'

Bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, nasıl bir adam bir görelim. Verdiği sözün arkasında durur mu durmaz mı bir görelim. Gerçeği görmesi lazım, verilen sözün ne anlama geldiğini görmesi lazım. Afaki konuşmadan siyasetçinin kaçınması lazım.

İYİ PARTİ CEPHESİNİN TEPKİSİ MERAK EDİLİYOR

Kılıçdaroğlu, daha önce aday olacağını ima etmesinin ardından, başta İYİ Parti cephesi olmak üzere 6'lı masada krize neden olmuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 570
  • memet 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi , seni deneyelim ve vatan paramparça olsun.
    Cevapla
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Denedik iSKiyi unutmadik Bay Kemal ama üzerinden zaman gecer bu Millet unutur saniyorsun ya, senin kadar mal olanida görmedik... Sen gel vazgec bu sevdadan Komedyen ol belki o zaman Selenski gibi bir sansin olur derdim ama Türk milleti bunuda yemez...
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin yıkıcı yok edici Hinli Paganı sen misin?
    Cevapla
  • Neyse o 1 yıl önce Şikayet Et
    bence kemal sunal filmlerine bu kemal devam etmeli
    Cevapla
  • Acun 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeş katılıyorum
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Merhumun yerini fazlasıyla doldurur...
    Cevapla
  • MSELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    hani seçim tarihi açıklanmadan adayınızı yıpratılır diye açıklamıyacaktınız ama çok akıllıca zaten pert olmuş haşadı çıkmış bir adamın neresı yıpratılacakki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunan basını: Fatih Terim kovuluyor!
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz