AK Parti, İBB'ye işletemediği fabrika için çözüm yolunu gösterdi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İBB'nin işletemediği fabrikaya ilişkin, "İstanbul’daki bir AK Parti belediyesine devretmeleri meseleyi çözecektir." diyerek çözüm yolunu gösterdi.

AK Parti, İBB'ye işletemediği fabrika için çözüm yolunu gösterdi!
AK Parti, İBB'ye işletemediği fabrika için çözüm yolunu gösterdi!
GİRİŞ 23.10.2022 12:17 GÜNCELLEME 23.10.2022 12:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 3 ay önce açılışı gerçekleştirilen, İBB’nin çalıştığını iddia ettiği Hadımköy’deki Halk Ekmek Fabrikası gündemdeki yerini koruyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İBB'nin işletemediği fabrikaya ilişkin, "Bir figüran aracılığıyla vatandaşlarımızı aldatmaya çalışan İBB’nin kamuoyuna özür borcu bulunmaktadır. Üzücü olan bu kez kutsal olan ekmeği bile yalanlarına bulaştırmalarıdır. İşletemedikleri fabrikayı İstanbul’daki bir AK Parti belediyesine devretmeleri meseleyi çözecektir." diyerek çözüm yolunu gösterdi.

ÜRETİM YAPMAYAN EKMEK FABRİKASI

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Arnavutköy'de bulunan İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nın çalıştırılmadığını öne sürerek basın açıklaması yapmıştı.

Kabaktepe ile açıklama sırasında yanına gelerek üretimin devam ettiğini söyleyen Halk Ekmek A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama arasından tartışma yaşamıştı.

Çiftçiden Erdoğan'a tazminat davasıÇiftçiden Erdoğan'a tazminat davası

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kifayetsiz fırıldak yazıklar olsun topunuzu.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu durumda ekrem istifa etmelidir. bu kadar sorumsuz biri hala nasıl görev başında anlamıyorum. yüzsüzlük diz boyu. ak partiden biri olsa demokrasi gereği istifavetmesi gerekir diyenlerde demokrasi lafı hiç yok. ikiyüzlü ekrem.
    Cevapla
  • Haber7 okuru. 1 yıl önce Şikayet Et
    İçeri gir bak diyorlar. Sayın kabaktepe de ben geleceğim zamanı bilirim deyip gidiyor. Ne zaman o zaman? Mesai saati dışı mi acaba? Hazır gitmişsin gir baskın yap canlı yayınla. Bak çalışmıyor de. Bizim mahallenin özel fırınının çalışma saatleri var mesela. Çalışma saati dışında gelsen girsen içeriye. Aaa bak bu firin üretim yapmıyor dersin.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    tamda yeni dezenformasyon yasası konusu. yargıyı göreve davet ediyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den yeni doğal gaz anlaşması! Bakan Bayraktar açıkladı
 Bebek arabasından servet çıktı!Emniyetin dikkati kaçakçılığı englledi