Bülent Arınç, oğlu hakkındaki iddiaları yalanladı

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, oğlu AK Parti İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç'ın partisinden istifa edeceği iddialarına yanıt verdi.

Bülent Arınç, oğlu hakkındaki iddiaları yalanladı
Bülent Arınç, oğlu hakkındaki iddiaları yalanladı
GİRİŞ 25.10.2022 10:36 GÜNCELLEME 25.10.2022 13:22
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç'ın da partisinden istifa edeceği iddiasına Bülent Arınç'tan yanıt geldi.

Arınç, "AK Parti benim evim, evladım değerlerim. İnsan evini evladını nasıl korur gözetler, yanlışını düzeltmeye çalışırsa ben de işte tam bunu yapıyorum. Bire birde ya da kamuoyunda söylediğim, kamuoyuna göre eleştirisel bana göre ise söylenmesi gereken hakikatler olan sözlerim üzerinden kimse bize muhaliflik kisvesi giydirmeye kalkmasın. Ben bu partinin kumuyum, sel gider, kum kalır kimse unutmasın. Ben muhalefet etmek için değil AK Parti'nin değerlerini koruyarak daha da yükselmesi için söylerim ne söylersem. Bazı basın mensupları ve medya kuruluşları AK Parti İstanbul Milletvekili olan oğlumun istifa edecek milletvekilleri arasında olduğunu inatla dillendiriyorlar. Ahmet Mücahit Arınç, AK Parti İstanbul Milletvekilidir" şeklinde konuştu.

KAYNAK: DARE MEDYA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 41
  • ECZ. 1 yıl önce Şikayet Et
    Oğlunu da al da git.
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    istifa edip etmiyecegine bile babasi veren milletvekili. milletvekili seciminde ne kadar buyuk yanlislarin yapildiginin gostergesi. vatandasi sevmedigi istemedigi kisilere oy vermeye mahkum etmemek lazim
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    çiftlik nasılsa kullanın bakalım.vekilliğede yaş şartı getirilmesi gerekir.CB hariç devlette nerde olursa olsun 65 yaşından sonra görev vermeyeceksin nokta
    Cevapla
  • Çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    bunun oğlunun akp de ne işi var
    Cevapla
  • Adanalı. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama utanmadan da,fetöcü lere mehdiyeler düzmeye devam ediyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var