CHP'li Seyit Torun, Şadi Yazıcı'ya saldırıyı savundu

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İBB'nin açılış töreninde Başkan Erdoğan'a teşekkür edince, CHP'liler tarafından saldırıya ve küfürlere maruz kalmıştı. CHP'li Seyit Torun, skandal saldırıya arka çıktı.

CHP'li Seyit Torun, Şadi Yazıcı'ya saldırıyı savundu
CHP'li Seyit Torun, Şadi Yazıcı'ya saldırıyı savundu
GİRİŞ 25.10.2022 21:34 GÜNCELLEME 26.10.2022 10:27
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İBB'nin Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin 3. Kademe açılış töreninde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etmesinin ardından alandaki CHP'liler tarafından saldırıya maruz kaldı.

CHP'Lİ TORUN SALDIRIYA ARKA ÇIKTI

Açılış töreninde yer alan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, skandala arka çıkarak, "Bir kere de doğrunun yanında durun!" dedi.

Torun, "Ne oldu Sn. Bakan ? Açılış törenini sabote etme girişiminiz başarılı olamayınca rahatsız mı oldunuz? İBB'nin Tuzla'ya yaptığı yatırıma bir teşekkür etmeyip, orayı provoke etmeye gelenlerin nezaketsizliğine sahip çıkmak ancak size yakışır. Bir kere de doğrunun yanında durun!" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • ismail. 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki bay torun sen şimdiye kadar akpartinin hangi yatırımına teşekkür etmiştiniz. Adam 1-2-3 . Etap olarak erdoğan topbaş ve sayın başkana teşekkür ederim dediği halde daha nasıl teşekkür bekliyorsunuz provake olacak söz cümle kelime nerede o konuşmada. Ha haklısınız Erdoğan adını duymak zaten sizin gibilerin provake olmasına yetiyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde yüz katılıyorum.
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek yüzlerini gizleyemiyorlar. Malesef hiç bir şeye tahammüleri yok. Bu zihniyetin bizimle helalleşme gibi bir niyeti asla yok. hepsi yalan hepsi palavra. Benim nacizane tavsiyem bir chp li ile asla tartışmaya girmeyin. Onların yanında onlara muhalif bir laf etmeyin. kesinlikle tahammül edemiyorlar. ve saldırganlaşıyorlar. malesef bu zihniyet milletimizi böldü ve bölmeye devam ediyor..
    Cevapla
  • Asabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Saldırıyı savunmak Faşistliktir.
    Cevapla
  • zekeriya 1 yıl önce Şikayet Et
    ismini değiştir hiç ama hiç yakışmıyor siz ve sizin gibi chp zihniyetinden başka ne beklenir zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var