İBB yapamayınca adım atıldı! Pendik Belediyesi’nden İstanbul trafiğine çözüm

İBB'nin devasa bütçesine rağmen hizmet üretmeyişi tepki çekiyor. İstanbul trafiğini rahatlatmak için harekete geçen Pendik Belediyesi, Kartal-Pendik-Tuzla arası alternatif bağlantı yolu çalışmalarında 2’nci etabı bitirdi.

İBB yapamayınca adım atıldı! Pendik Belediyesi’nden İstanbul trafiğine çözüm
İBB yapamayınca adım atıldı! Pendik Belediyesi’nden İstanbul trafiğine çözüm
GİRİŞ 01.11.2022 17:54 GÜNCELLEME 01.11.2022 17:55
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İstanbul'da her geçen artan trafik yoğunluğuna karşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılmayınca harekete geçen Pendik Belediyesi, Kartal - Pendik - Tuzla Arası Bağlantı Yolu çalışmasında Yayalar 2'nci etabı tamamladı. 12 mahalleyi birbirine bağlayacak yol tamamen bittiğinde Velibaba'dan hareket eden bir sürücü, kesintisiz bir şekilde Ahmet Yesevi Mahallesi'ne gidebilecek.

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'ya saldırı: Erdoğan'a teşekkür etti, konuşmasını kestilerTuzla Belediye Başkanı Yazıcı'ya saldırı: Erdoğan'a teşekkür etti, konuşmasını kestiler

Tamamlandığında sürücüler için zaman ve yakıt tasarrufu sağlayacak. Kartal - Pendik - Tuzla Arası Alternatif Bağlantı Yolu çalışmasında bir etap daha tamamlandı. Geçtiğimiz dönemlerde bitirilen Velibaba 1 ve Ahmet Yesevi 9'uncu etapların ardından Yayalar 2'nci etap da tamamlandı. Trafiğe açılan 1 km uzunluğundaki cadde, Yayalar'daki Pınar Caddesi ile Çiftlik Caddesi'ni birbirine bağlamış oldu.

DİĞER ETAPLARDAKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

9 etaptan oluşan ve 15 kilometrelik uzunluğa sahip Kartal - Pendik - Tuzla Arası Alternatif Bağlantı Yolu'nda diğer etaplarda da çalışmalar sürüyor. Belediye ekipleri Güllübağlar Mahallesi 3. Etap, Ramazanoğlu Mahallesi 4'üncü etap ve Kavakpınar Mahallesi 5'inci etap'ta çalışıyor.

12 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYACAK

3'üncü ve 4'üncü etapta bitmek üzere olan çalışmaların ardından "Kartal-Pendik-Tuzla Alternatif Bağlantı Yolu" hizmete girdiğinde Velibaba'dan hareket eden bir sürücü, kesintisiz bir şekilde Ahmet Yesevi Mahallesi'ne gidebilecek. Yol, sırasıyla Velibaba, Ertuğrulgazi, Yayalar, Sülüntepe, Şeyhli, Güllübağlar, Ramazanoğlu, Sanayi, Kavakpınar, Orhangazi, Fatih ve Ahmet Yesevi Mahallelerini birbirine bağlayacak.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı: Hakikat karşısında yıldızları döküldüTuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı: Hakikat karşısında yıldızları döküldü

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan açıklama: Gerekirse dava açacağımTuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan açıklama: Gerekirse dava açacağım

Şadi Yazıcı: “Beni darp etmeye gidecek kadar ilerlettiler işi”Şadi Yazıcı: “Beni darp etmeye gidecek kadar ilerlettiler işi”

CHP'li Seyit Torun, Şadi Yazıcı'ya saldırıyı savunduCHP'li Seyit Torun, Şadi Yazıcı'ya saldırıyı savundu

SABAH

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • KaraBela 1 yıl önce Şikayet Et
    IBB ne yapar ki sadece YALAN ÜRETİR
    Cevapla
  • HAKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    iyide yarin ekrem bişeyoğlu bunu ben yaptım diyecek.adam sadece kendi belediyesinin değil neredeyse artık çevre il belediyelerin hizmetlerine bile ebn yaptım diyecek pozisyonda,,,, ben işin orasındada değilim artık,buherif böyle yapmadığı işlere sahip çıkarken bile ona alkış tutanlar yalan olduğunu bile bile bizim gözümüze baka baka bunu bizim ekrem bilmemne oğlu yaptı o öyle diyor diyorlar, gerçi, çevremde birkaç kişi vardı onlarlada arkadaşlık ilişiğimi kestim,çünkü böyle bir beyne sahip insanlarla arkadaşlık yapmak beni kendimden soğuttu,bunlar hergün aynaya nasıl bakıyorlar ben anlamadım
    Cevapla
  • sawe 1 yıl önce Şikayet Et
    mardinde kar yağmş bırak araçları yayalar yola çıkamıyordu. anayolu dhi kimse açmadı. beleidyey tel açtım CEVAP AYNEN ŞÖYLE. millet için ölüyor(teröstler geberiyormuş) siz yol açılsın diyorsunuz...) bay ahmet Tük haininin beleleidyenin cevabı. bazı alçakalr da kayyum akarşı çıkıyuor... çıksuın. İBB de bu zihniyette.neden yol yapsın ki. teröstleir besleyecek. bankamatik teröstleir var içişleir bakanı bunu araştırması lazım ..
    Cevapla
  • Mehmet Han 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamda koltuk derdi yokki. Tatile gidiyor. Bizim reis 20yildir koltuğu bile bırakmıyor. Ekreme daha oy çıkmaz. Reisimiz olsa daha güzel yönetirdi İstanbul'u
    Cevapla
  • Muhammed Emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi de devletten beklememek gerekir. Akparti 2yilda yapamamış 4 yılda bundan yapmasını istiyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya, Fransa ve Hollanda'dan skandal Filistin adımı! Ülkeye girişi yasaklandı
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!