390 milyon lira harcanacak! Ekrem İmamoğlu adının yazılı olduğu kaldırım taşını döşedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un Fatih ilçesindeki Ordu Caddesi yayalaştırma projesi kapsamında, üzerinde isminin yazılı olduğu kaldırım taşını yola döşedi.

390 milyon lira harcanacak! Ekrem İmamoğlu adının yazılı olduğu kaldırım taşını döşedi
390 milyon lira harcanacak! Ekrem İmamoğlu adının yazılı olduğu kaldırım taşını döşedi
GİRİŞ 02.11.2022 17:05 GÜNCELLEME 02.11.2022 17:13
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) Fatih ilçesindeki Ordu Caddesi düzenlemesi ve Gedikpaşa Otoparkı yatırımlarının temel atma töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, birtakım açıklamalarda bulundu.

"ÇAĞDAŞ BİR ALANA DÖNÜŞECEK"

Çalışmaların ardından caddenin tarihi dokusu korunarak, çağdaş bir alana dönüşeceğini söyleyen İmamoğlu, "Araç trafiğinin kalkması radikal bir konuydu ama bu radikal konu, hayata geçmesi gereken bir husustu. Tarihi Yarımada diye tanımladığımız ya da Sur içi diye tarif ettiğimiz alanın tamamı dünyanın en nadide, en seçkin bölgesidir" dedi.

Tevfik Göksu paylaştı: Dünyada aynı anda en çok proje durdurulan şehir İstanbulTevfik Göksu paylaştı: Dünyada aynı anda en çok proje durdurulan şehir İstanbul

TOPLAM MALİYET 390 MİLYON LİRA

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Alpay, Ordu Caddesi düzenlemesi ve Gedikpaşa Otoparkı yatırımlarının maliyetinin yaklaşık 390 milyon lira olduğunu ve 2024'ün Şubat ayında tamamlanmasının planlandığını anlattı.

KALDIRIM TAŞI DÖŞEDİ

Konuşmaların ardından İmamoğlu'nun talimatıyla Gedikpaşa Otoparkı'nın temeli atıldı. İmamoğlu daha sonra Ordu Caddesi'nin düzenlenmesi kapsamında, isminin yazdığı kaldırım taşını döşeyerek çalışmayı başlattı.

İBB yapamayınca adım atıldı! Pendik Belediyesi’nden İstanbul trafiğine çözümİBB yapamayınca adım atıldı! Pendik Belediyesi’nden İstanbul trafiğine çözüm

İBB'nin 2 numarası Ongun'dan Halk Ekmek Fabrikası itirafı! İBB'nin 2 numarası Ongun'dan Halk Ekmek Fabrikası itirafı!

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Adı layık olduğu YERi bulmuş. İstanbullular basmak için sıraya girecek. Fatih Sultan Mehmet Han'ın kabrinde o pozla gezersen Allah seni Fatih'in semtinde kendi ellerinle yere pas pas eder.
    Cevapla
  • Nargileci 1 yıl önce Şikayet Et
    Üstüne isteyeceğim harun
    Cevapla
  • Portakal çiçeğim 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin!
    Cevapla
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönüllerde akıllarda dualarda geçmez adınız ancak yerdeki taşta ancak yaşamınız..
    Cevapla
  • Ferhat 1 yıl önce Şikayet Et
    En yakın zamanda bende basacagim
    Cevapla
  • Nurgül kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen ayaklar altına aldırmış ismini zavallı yazık ya akla bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!