Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı: Hakikat karşısında yıldızları döküldü

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı, Arıtma Tesisi açılışında yaşanan saldırı olayının ardından kendisine desek olanlara teşekkür mesajı yayımladı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı: Hakikat karşısında yıldızları döküldü
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı: Hakikat karşısında yıldızları döküldü
GİRİŞ 27.10.2022 17:27 GÜNCELLEME 27.10.2022 17:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, geçtiğimiz Salı günü düzenlenen Tuzla İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin üçüncü etabının hizmete açılışı töreninde yaşanan saldırı olayının ardından gelen destek mesajları, destek telefonları için teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Yazıcı yaptığı açıklamada, “25 Ekim Salı Günü, davetli olarak katıldığım İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Tuzla Biyolojik Arıtma Tesisi’nin 3. Etap Yatırımı’nın açılışında; ölçülü, nezaketli, vefalı bir konuşma yaptım. Gerçekleri yalın bir şekilde ifade etmem üzerine; sihri bozulmuş, illüzyonu yıkılmış, kinle tahrik edilmiş bir güruhun sözlü ve fiziki saldırısına uğradım. Bu menfur hadiseden sonra; telefon, mesaj, sosyal medya paylaşımı yoluyla on binlerce geçmiş olsun mesajı aldım. Hakikatin yalnız olmadığını gösteren bütün mesaj sahiplerine çok teşekkür ediyorum. Sağ olun. Var olun. Hakkı teslim etmeye hakkımız olanı istemeye, her platformda devam edeceğim” dedi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlar gerçek yüzlerini gösteriyor NACİ BAŞKANIMIZA KALKAN ELLER KOPSUN ALAYI VATAN HAİNİ NACİ BAŞKANIM GEÇMİŞ OLSUN RABBİM HAİNLERE FIRSAT VERMESİN
    Cevapla
  • KaraBela 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediye başkanına helal olsun Ekremin içinden geçmiş TEBRİKLER :)))))
    Cevapla
  • Bidost 1 yıl önce Şikayet Et
    hdpkk ile birbirine yapışan cehapenin peşinden gidenler genelde çirkef oluyorlar, ve bazen bu çirkeflikleri böyle bazı ortamlarda gün yüzüne çıkıyor. karakteristik.
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahkemeye vermesi lazımdır !..
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    başkan biz seni biliyoruz ve seninleyiz .yola devam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...