AK Parti, kritik toplantı için o 3 partiye davet göndermedi!

AK Parti, 'Türkiye Yüzyılı' toplantısına CHP ve İYİ Parti liderlerinin de olduğu 11 parti liderinin davet etti. DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve HDP'ye davet gönderilmediği açıklandı.

AK Parti, kritik toplantı için o 3 partiye davet göndermedi!
AK Parti, kritik toplantı için o 3 partiye davet göndermedi!
GİRİŞ 26.10.2022 12:37 GÜNCELLEME 26.10.2022 14:35
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

AK Parti, cuma günü gerçekleştireceği, "Türkiye Yüzyılı" tanıtım toplantısına, CHP ve İYİ Parti liderlerinin de aralarında olduğu 11 partiyi davet etti. Deva, Gelecek ve HDP'ye ise davetiye gönderilmediği bildirildi.

11 PARTİNİN BAŞKANINA DAVET

İHA'da yer alan habere göre "Türkiye Yüzyılı" tanıtım toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Hür Dava Partisi, Büyük Birlik Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Parti, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Anavatan Partisi ve İYİ Parti genel başkanları davet edildi. Deva, Gelecek ve HDP genel başkanlarına ise davetiye gönderilmedi.

STK TEMSİLCİLERİ, İŞ VE SANAT DÜNYASI DA ÇAĞRILDI

Programa ayrıca sporcular, sanatçılar, cemaat vakıfları, Alevi dernekleri, STK temsilcileri, sanayici ve iş adamları, sanatçılar, çevreci genç ve kadınlar, şehit ve gazi yakınları, engelliler, Romanlar, siyasi parti temsilcileri, yabancı misyon temsilcileri, akademisyenler, bazı muhalif gazeteciler ile sosyal medya fenomenlerinin de davet edildiği duyurulmuştu. Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tek konuşmacı olacak.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Son Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem İnce Mustafa Sarıgül'e davetiye gönderin SP ye de göndermeyin
    Cevapla
  • Alp Er 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ince de çağrılabilirdi.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hiç birine gõndermiyecektin sayın başkanım bunlar ne anlarlar davetiyede siz ne yaparsanız yapın bunlar hiç birini beğenmezler bunlar ancak türkiyeyi şikayet ederler
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis SP ne de gönderme. Kurbanın olurum. Allah için gönderme.
    Cevapla
  • Kara Cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    vavvvvvvvv.... DEVA Partisi ve Gelecek Partisi hdp ile eş değerde... (Doğrudur)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar