Numan Kurtulmuş, Yeni Azerbaycan Partisi heyetini ağırladı

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkanvekili Tahir Budaqov ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Numan Kurtulmuş, Yeni Azerbaycan Partisi heyetini ağırladı
Numan Kurtulmuş, Yeni Azerbaycan Partisi heyetini ağırladı
GİRİŞ 28.10.2022 13:16 GÜNCELLEME 28.10.2022 13:16

AK Parti Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, "Türkiye Yüzyılı" Tanıtım Programının davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkanvekili ve Merkez Yürütme Kurulu Başkanı Budaqov, Azerbaycan Milletvekili ve Yeni Azerbaycan Partisi Dış İlişkiler Koordinatörü Ramil Hasan ve Yeni Azerbaycan Partisi Basın Sözcüsü Nurlan Kalenderli ile görüştü.

Görüşmede, Türkiye ve Azerbaycan'ın iktidar partileri olarak iki ülke arasındaki geçmişten gelen dostluk ve kardeşlik çerçevesindeki güçlü ilişkilerin kuvvetlendirilerek sürdürüleceği vurgulandı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı