Kılıçdaroğlu'nun sözde ülkücülerle buluşmasında "Bozkurt Kemal" sloganları atıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da "21. Yüzyılda Milliyetçilik" konulu toplantıda bir grup sözde ülkücüyle buluşmasında, "Halkın Umudu Kılıçdaroğlu" ve “Bozkurt Kemal” sloganları atıldı.

GİRİŞ 31.10.2022 17:34 GÜNCELLEME 31.10.2022 18:06
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da "21. Yüzyılda Milliyetçilik" başlıklı toplantıda kendisini ülkücü olarak tanımlayan bir grup ile buluştu.

KENDİSİNİ ÜLKÜCÜ OLARAK GÖSTEREN BİR GRUP: HALKIN UMUDU KEMAL

Sözde ülkücüler, toplantı salonuna girişte Kılıçdaroğlu’nu "Türküz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz" ve "Halkın Umudu Kılıçdaroğlu" sloganlarıyla karşıladı.

DAHA İLERİ GİTTİLER: BOZKURT KEMAL

Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda Kılıçdaroğlu konuşurken katılımcılar “Bozkurt Kemal” sloganı atıldı.

PKK'YA SURİYE'DE DEVLET KURDURULMASINA DOLAYLI DESTEK

2014 yılında İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübü üyeleriyle buluşan Kemal Kılıçdaroğlu, bölücü terör örgütü PKK'nın Suriye kanadı PYD ile ilgili çok tartışılacak sözler sarf etmişti.

Kılıçdaroğlu, "PYD’nin silahlı gücü YPG’yi terör örgütü olarak değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum" olarak gördüğünü ifade etmişti.

O dönem öğrencilerin Ayn-El Arab'ta yaşan gelişmelerle ilgili sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Bizim için YPG terör örgütü değildir. Sivilleri genç, yaşlı, kadın, erkek demeden öldüren örgütlenmelere biz ‘terör örgütü’ diyoruz dedi. PKK bu bağlamda terör örgütüydü diyen Kılıçdaroğlu, "YPG'nin şu ana kadar böyle bir uygulaması olmadığını" demişti.

"TERÖRE BAŞVURMADIĞI SÜRECE BİZ YPG'Yİ TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK GÖRMEYİZ"

Kılıçdaroğlu, CNN Türk’te katıldığı bir programdaysa, “Teröre başvurmadığı sürece biz YPG’yi terör örgütü olarak görmeyiz. Kendi bulunduğu yerde kendisini, halkını savunan bir örgüt olarak görürüz” demişti.

İSLAM SEMPOZYUMUNDA ATEİST AÇILIMI TABANINI DA RAHATSIZ ETTİ

CHP liderinin skandalları bununla sınırlı değil. Geçtiğimiz aylarda Türk Ocakları'nın sözde İslam Dünyası Meseleleri ve Çözüm Yolları Sempozyumu'na katılan Kılıçdaroğlu, "Din kitlelerin afyonudur" diyen ateist Karl Marx'tan alıntı yapmıştı. Kılıçdaroğlu'nun sözleri kendi tabanında bile tepkiyle karşılanmış, pragmatist (faydacı) olmamakla suçlanmıştı.

İşte o sözler:

KILIÇDAROĞLU KARL MARX'I ALINTILADI: BU İSMİ YADIRGAMAYACAĞINIZA İNANIYORUM

"Değerli bilim insanları. Böylesine önemli bir buluşmada, önemli bir isimden alıntı yapmak istiyorum. Bu ismi yadırgamayacağınıza inanıyorum. Alıntı yapacağım kişi Karl Marx.

MARX: SORUN DÜNYAYI DEĞİŞTİRMEKTİR

Marx, 'Filozoflar dünyayı çeşitli biçimlerde yorumlamışlardır. Oysa sorun onu değiştirmektir' der.

Elbette filozof olan, bilim insanı olan sizlersiniz. Ancak bu cümlenin geniş yorumuna atfen şunu söylemeliyim; Sizlerle birlikte biz siyasetçilerin de öncelikli görevi ülkesini ve dünyayı daha iyiye ve daha güzele doğru değiştirmektir.

Bomba iddia: 6'lı masanın parçalandığını görebilirizBomba iddia: 6'lı masanın parçalandığını görebiliriz

Kılıçdaroğlu'nun İngiltere gezisi tartışılıyor! Yine ortadan kaybolacak mı?Kılıçdaroğlu'nun İngiltere gezisi tartışılıyor! Yine ortadan kaybolacak mı?

"SORUNUN TEŞHİSİ, NEDENİ VE NASIL ÇÖZÜLECEĞİ..."

Elbette bir sorunun teşhisi ve sorunun nedenlerini bilmek önemlidir. Ancak sorunun nasıl çözüleceğine ilişkin önermelerde bulunmak, sorunun teşhis ve nedenlerini tespit etmek kadar önemlidir.

"İSLAM DÜNYASININ SORUNLARINI BİLMELİ, TARTIŞMALI VE GERÇEKLİKLE YÜZLEŞEBİLMELİYİZ"

Eğer sahip olduğumuz bilgiyi var olan sorunları ortadan kaldırmaya dönük olarak yorumluyorsak bir başka soruna da kapı aralamış oluyoruz. Dolayısı ile günümüz İslam dünyasının sorunlarını bilmeli tartışmalı ve hatta gerçeklikle yüzleşebilmeliyiz."

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun adaylık çıkışına yanıtDavutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun adaylık çıkışına yanıt

Kılıçdaroğlu 'Erdoğan benden korkuyor' dedi, sosyal medyanın diline düştüKılıçdaroğlu 'Erdoğan benden korkuyor' dedi, sosyal medyanın diline düştü

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 119
  • Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz kimin Türk ülkücü milli olduğunu ve kimin bölücü terörist olduğunu çok iyi biliyoruz bay kemal. Hangi kılığa girersen gir. Zaten gizlenmek gibi bir derdin yok ama israil seni kurtaramayacak.
    Cevapla
  • Ali Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Bukalemun kemal.
    Cevapla
  • vatanadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bıktık ya vallahi bıktık şu chp nin başına iyi bir siyatetçi geçsin artık adam akıllı muhalefetlik yapsın her türlü tezgah var adamlarda bu nedir ya komple refize edilmesi lazım chp nin ki adam akıllı siyaset yapılsın
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    ne günlere kaldık..Ülkücü geçınenlere bak sen..Gerçek ülkücü yılalrca kımınle hangı fikırle mucadele etti..5000 ulkucu kımın için şehıt oldu..Sol ve dınsız ımansızlarla vede Chp ıle mucadele etmedımı..Kılıçdaroğlu pkk sevıcısı değilmi..Ypg teror örgutu bile görmuyor..Terorıst cenazelerıne katılan Chp vekılleır değilmi..Pkk savunan Başörtüsü düşmanı Chp vede Kılıçdaroğlu ve havarılerı değilmi..1 metrelık bez parçası dıyen Kılıçdaroğlu değil mi..dın ımanla namaz nıyazla alakası olmayan Kılıçdaroğlu değilmi..Bunlar Bidenın adamları değilmi..Sızleri kım kurdu acaba..Katiline aşık olan adamlara benzıyorsunuz..sahte ülkuculer..Fetö uşakları..
    Cevapla
  • KORAY ÜSkÜDAR 1 yıl önce Şikayet Et
    aksener gibi tiyatro..buna ve aksenere Antalya Altin Portakal ödülü verilmesi lazim bence ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak