Mahir Ünal görevinden affını istedi! Yerine Özlem Zengin getirildi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, grup başkanvekiliği görevinden affını talep etti. Ünal'dan boşalan grup başkan vekilliği görevine Özlem Zengin getirildi.

Mahir Ünal görevinden affını istedi! Yerine Özlem Zengin getirildi
Mahir Ünal görevinden affını istedi! Yerine Özlem Zengin getirildi
GİRİŞ 31.10.2022 21:38 GÜNCELLEME 01.11.2022 10:47
Bu Habere 193 Yorum Yapılmış

Ünal, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bugün itibarıyla grup başkanvekilliği görevimden affımı talep ettim. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bugüne kadar şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım." ifadelerine yer verdi.

YERİNE ÖZLEM ZENGİN GETİRİLDİ

Mahir Ünal'ın görevden af talebinin ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin yeni Grup Başkanvekili oldu.

AK Parti Genel Başkan yardımcılığına AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur getirildi.



ÖZLEM ZENGİN'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

AK Parti'deki yeni görevlendirmenin ardından Özlem Zengin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özlem Zengin, ''Genel Merkez’den…
AK Parti Grubuna…Milletimiz, Meclisimiz, Ülkemiz için çalışmaya devam. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, MYK ve MKYK Üyelerimize, Milletvekillerimize, dualarını iyi dileklerini ileten bütün dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.
'' ifadelerini kullandı.

KANDEMİR'DEN AÇIKLAMA!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, görevlendirmelere ilişkin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kandemir, ''Bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalar sebebiyle Mahir Ünal Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yerine görevlendirilen Özlem Zengin'e başarılar diliyorum. Genel Başkan yardımcısı olarak görevlendirilen Belgin Uygur'un da yeni görevini tebrik ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 193
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahir Ünal gibi bir siyasetçi görevden affını istediyse daha farklı daha güzel görevler için görevlendirebileceği için olabilir. Özlem Hanımın da görevini layıkıyla yerine getireceğini düşünüyorum. Herşeyin hayırlısını diliyorum
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahir bey keşke böyle olmasaydı üzüldüm söyleminde alınacak ne var merak edenler o döneme baksın.Akp ipini Bahçeli ye kaptırmış anlaşılan
    Cevapla
  • Nuri 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes her doğruyu her zaman söylemek zorunda değil ,heleki görev i icabı toplumun önünde olan insanlar , 2023 önemli ,o yüzden kılı kırk yarma dönemi , dikkat etmek lazım
    Cevapla
  • Nazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayırlara vesile etsin fakat Mahir başkanın söylediklerinde bir tane yanlış yok bizi kültürümüzden ve dinimizden koparma girişiminden başka birşey değildi ama akla bir söz geliyor doğru söyleni dokuz köyden kovarlarmış bu ülkede terör sevicisinin söz hakkı ifade hürriyeti var, teröristin bile var, laikçi seküler hastalıklı zihniyetin var lgbt nin bile var ama ne yazıkki 100 senedir Muhafazakar dindarların yok neden ?
    Cevapla
  • inadına reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Zengin halk tarafindan sevilen bir şahsiyet degil, feminist duygularla hareket eden biri,bu kritik zamanlarda böyle isimlere görev tevdi etmek hoş degil,istanbul sözleşmesi ve ayasofya imamina vermis olduğu tepkiyi unutmadık,bu tarz insanlar halkı uç noktalara getiriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"