Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Zavallı! Artık şaşırmayı bile bıraktık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucuyla ilgili iddialarına sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu için "zavallı" diyen Cumhurbaşkanı, "Bu zatın hezeyanlarına artık şaşırmayı bile bıraktık" dedi ve yarın açıklama yapacağını söyledi.

GİRİŞ 01.11.2022 19:53 GÜNCELLEME 01.11.2022 20:43
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'nde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Terör örgütlerinin hedefi olan Emniyet teşkilatını sadece devlete ve millete hizmet edecek bir yapıya kavuşturduk.

Polis Akademimizin önümüzdeki dönemde başarısını ve uluslararası alandaki gücünü daha da artırarak kendi alanında dünyanın referans kurumu haline geleceğine inanıyorum.

Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun önemli önceliklerinden biri de huzurun derinleştirilmesidir. Türkiye Yüzyılı şefkat ve merhamet yüzyılı olacaktır. Bunun teminatı sizlersiniz. 

KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİASINA TEPKİ

Bizim ne terör örgütlerine ne uyuşturucu baronlarına ne sapkın ideolojik akımlara kaptıracağımız tek bir evladımız vardır. Siyasetin içinde olup da hükümetimizi, iktidarımızı, cari açığını özellikle uyuşturucu kaynaklarından temin ettiği gelirle kapatacağını söyleyen zavallılara bir sözüm var: Onu yarın söyleyeceğim. Şu anda bizim iktidarımızın uyuşturucuyla mücadele etmekten başka herhangi bir şey olmadığı gibi o tür kaynaklardan esinlenerek ülkeyi büyütme gibi bir derdi yoktur. Biz haramı, helali iyi biliriz. Haram size kalsın ey siyasiler. Bunu da böyle bilin. 

CHP Genel Başkanı'nın güvenlik güçlerimize attığı bu iftirayı cevaplandırmayı Cumhurbaşkanı olarak sorumluluğumun gereği gördüğüm için değinmek mecburiyetinde kalıyorum. Şu anda siz kalkıp da Güneydoğu'da, doğunun değişik yerlerine uyuşturucu köklerini toplamak suretiyle bu mücadeleyi veren Emniyet teşkilatıma bu tür bir hakarette, iftirada bulunamazsınız. 

"BU NE İNSAFSIZLIKTIR?"

Böyle bir teşkilatı siz nasıl olur da Türkiye cari açığını uyuşturucu satmak suretiyle kapatıyor dersiniz ya? Bu ne insafsızlık, vicdansızlıktır? Yarın bu konuşmamı çok daha farklı bir şekilde grup toplantısında yapacağım. Çünkü bu hazmedilir bir şey değil. 

Geçmişte uzun yıllar boyunca Güney Asya'da üretilen uyuşturucunun Avrupa'ya sevkinde pazar olan Türkiye artık bu yolu kapatmıştır. Uyuşturucuyla mücadelede rekor başarıya sahibiz. 

Bu zatın hezeyanlarına artık şaşırmayı bile bıraktık. Genel başkanı böyle yapan partinin milletvekilleri boş durur mu? Onlar da Yalova'da mahkeme basıp hakimlere hakaret ederek bu milletin değil ya teröristlerin, ya hırsızların safında olduğunu göstermiştir. 

Milletimizin irfanına havale ettiğimiz bu iftiralara aldırmadan gençlerimizi her türlü tehdide karşı korumak için elimizdeki imkanları kullanmaya devam edeceğiz. Böyle bir konuyla huzurunuzda bulunmaktan gerçekten üzüntü duyuyorum. Ama bu tür saldırılar karşısında susmak da dilsiz şeytan olmayı gerektirir. Biz dilsiz şeytan da olmayacağız.

SOSYAL MEDYA DEZENFORMASYONLARI

Türkiye, dünyada en fazla dezenformasyona maruz kalan ülkedir. FETÖ'den bölücü terör örgütüne pek çok karanlık odak bu mecraları ülkemizi karıştırmak, sosyal kaos çıkarmak için istismar etmektedir. 

Terörün hedefleri açısından Kızılay'da bomba patlatmakla yalanı bir silah olarak kullanmak arasında hiçbir fark yoktur.

TOGG'UN BANTTAN İNMESİ

TOGG'u, Cumhuriyetimizin yeni asrının kıvılcımı olarak değerlendiriyoruz. Çeşitli alanlardaki kalkınma projelerimizi hayata geçirerek yolumuza devam edeceğiz.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 123
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Dünya da uyuşturucu ile mucâdelede en başarılı Ülke. Bütün emeği geçenlerden Allah razı olsun. Olumsuz konuşanlar kasıtlı olarak konuşuyorlar. Allah islâh eyleye. Emeğe saygı kendine saygı olur.
    Cevapla
  • maho 1 yıl önce Şikayet Et
    uyuşturucu ilkokullara kadar geldiğine göre bunun arkasında ki baron u isterlerse hemen sepetler ler
    Cevapla
  • Turgay 1 yıl önce Şikayet Et
    Ortak aday bay Kemal'in Abd ziyareti belli oldu. Hamburgere sarılı peçetedeki yazılı notun icrasını yerine getiriyor. Bakalım İngiltere'de adisyon fişinde ve Almanya'da dürüme sarılı kağıtta neler yazılı olduğunu ülkeye geldiğinde nasıl yumurtladığına bakarak öğreneceğiz.
    Cevapla
  • ÇAKIR 1 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu haddini aşmıştır.devlet ve millet düşmanıdır.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kılıçdaroğlu na bu sufleyi verenler aslında onu diskalifiye etmek için bu kumpası tertip etmişler... Hem Hükümeti karalayalım hemde bundan kurtulalım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı