Özlem Zengin görevi Belgin Uygur’a devretti

AK Parti’nin Grup Başkanvekilliği görevine getirilen Özlem Zengin, Genel Başkan Yardımcılığı görevini Belgin Uygur’a devretti.

GİRİŞ 01.11.2022 20:26 GÜNCELLEME 01.11.2022 20:31
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Grup Başkanvekilliği görevinden "affını istediğini" açıklamıştı. Mahir Ünal'dan boşalan Grup Başkanvekilliği görevine de Özlem Zengin getirildi.



Özlem Zengin’in yerine ise Genel Başkan Yardımcılığı görevine Belgin Uygur getirildi. AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen devir teslim töreni ile Özlem Zengin Genel Başkan Yardımcılığı görevini Belgin Uygur’a devretti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Üzücü Mahir bey kişilik karakter sahibi icide dışı gibi dürüst istifa etmesi yada istifaya zorlanması üzücü hani demokrasi özgür bir ülkeydi .....
    Cevapla
  • Uluhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahir Ünal bu ülkenin yetiştirdiği en birikimli bireylerinden birisiydi. Onun yerini asla dolduramayacak ve istanbul sözleşmesinin kadim savunucularından biri olan Özlem Zengin'in bu göreve getirilmesi manidardır. Ak Partinin kadın politikalarının yanlışlı ortadadır. Maalesef bu atamada yerinde değildir.
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz ve toplumdan bihaber olarak çok konuşanların tasfiye olduğu bir dönemdeyiz. HAlkın arasına ini ve hata yapma lüksünüz olmadığını bilin ve ona göre çalışın.
    Cevapla
  • miço 1 yıl önce Şikayet Et
    vekilimiz özlem hanıma hayırlı olsun severek dinliyoruz kendisini yolu açık olsun.
    Cevapla
  • mehmet ali 1 yıl önce Şikayet Et
    çok net söyleyeyim: AK Parti'de bu tür stratejik görevleri, feminist, İstanbul Sözleşmesi sever kişilerin getirlmesi çok oy kaybettirecek. Seçimde oyum RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a ama bu kadınlar olduğu sürece AK Parti'ye oy vermem. Umarım bu tepkilei ciddiye alıp bu kişilerin Partiye getirdiği negatif enerjiyi görürler.
    Cevapla
  • yokbea 1 yıl önce Şikayet Et
    işte busunuz siz kardeşim... ben de özlem hanımı sevmem.. ama hemen oy vermem moy vermem... arkadaş karşı tarafta afedersiniz adamların ... ... da (burda ağzıma geleni söylemeyemiyorum) yine de oyunu mevzubahis etmiyor... ne canı burnunda oyunuz varmış
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gardaş MHP miz var. Vekil seçiminde MHP'ye oy verin . Hiç bir zaman yanılmazsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!
Özgür Özel ile ne konuştu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama