Ankara'da suya sözde indirim! Yardımlar kesildi, hala faturalar aynı

Ankara'da suya yapılan yüzde 50 indirimi gerekçe göstererek yardımları kesen Mansur Yavaş'ın, halka hala pahalı faturaları gönderdiği ortaya çıktı. ABB Meclis üyesi Sinan Burhan, "Böyle rezil siyaset olmaz" diye tepki gösterdi.

GİRİŞ 02.11.2022 20:23 GÜNCELLEME 03.11.2022 08:20
Bu Habere 175 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediyesi, suya yapılan yüzde 50 indirimi gerekçe göstererek et, gübre, tohum ve kömür desteklerini kesti. Ancak, yardımların kesilmesine rağmen suya hala indirim yapılmadığı ortaya çıktı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Burhan sosyal medyadan açıklama yaptı. Vatandaşın pahalı su içtiğini kaydeden Burhan, "Böyle rezil siyaset olmaz" diye tepki gösterdi. 

"EY ANKARALI, SUYU PAHALI İÇİYORSUNUZ"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a seslenen Burhan şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Yavaş'ın çok büyük bir algısını, yalanını açığa çıkarıyorum. Sosyal yardımları kestik diyor ya. Niye kestiniz? Faturalara uygulamadınız ki. Şu anda Ankaralı pahalı su içiyor. Yüzde 50 indirim oldu. Gübreyi, doğal gazı keseceğim diyerek halkı tehdit ettiniz. Ama hala pahalı gönderiyorsunuz faturaları. Kesilmemiş faturanın, indirilmemiş suyun yardımını niye kesiyorsunuz? Ey Ankaralı, yardımı kesilenler suya pahalı içiyorsunuz. Böyle rezil siyaset olmaz."

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 175
  • Mehmet. 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığı yardımların kat ve katını Melih başkan yapıyodu üstüne metro hatları yollar köprüler su hatları büyük parkve yeşil alan yapıyor ağlamıyodu .belediye kurumlarıda kar ediyodu buna rağmen 9milyar borç bıraktı. bu 3 yılda 20 milyar borç a getirdi üstüne üstlük doğru dürüst bı şey yapmadı.bol bol Atatürk istismarcılığı yaptı.
    Cevapla
  • Mehmet. 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi böyle seçim öncesi binlerce vaadi vardı hiç birini yapmadı ama iyi konser veriyo amacı Ankara ya hizmet değil fırsat bulurlarsa Erdoğan'ı devirmek başka amaçları yok.Atatürk istismarının zirvesine oynayarak oylarını artırıyolar.başka bı meziyetleri yok.
    Cevapla
  • harun 1 yıl önce Şikayet Et
    bu karar geçen ay çıktı. Bu ay ki faturalara indirim falan yansımadı. Geçen ay da 240 lira su faturası gelmişti bu ay da aynı geldi.
    Cevapla
  • Ramazan k 1 yıl önce Şikayet Et
    İndirim yok 12metreküp suya 174tl geldi 9kasımda öde diye her ay 20tl artıyor 3500 emekli maaşı alıyorum1900 kira var 1000tl elektrik enaz 2000tl doğalgaz yiyecek bedava olsa geçim zor emekliye yüzde 50 indirim yapılması iyi olur bizi düşünen belki aslan çıkar inşallah.
    Cevapla
  • ADO 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim çocukluğumdan beri izmire hiçbir katkısı olmayan chp ye neden hala oy verirler anlamak mümkün değil.yahu başka partiyi deneyin.benim çocukluğumdan beri izmir ayni izmir. Yeşildereyi 1990 yılında yıkmaya başladılar ozamandır bir taş üstüne bir taş dahi koymadılar.bunlar seçimlerde çıkıp kurusıkı atarlar sonra fıss izmirliler artık uyanın.GÜZEL İZMİRİMİZ KÖY OLMAKTAN ÇIKSIN
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Demekki izmirli memnun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...