Son dakika: Başkan Erdoğan'dan tahıl koridoru açıklaması: Kriz nasıl çözüldü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV canlı yayınında soruları yanıtladı. Başkan Erdoğan, tahıl koridorundaki krizin nasıl çözüldüğünü açıkladı. Erdoğan, ''Tahıl koridorunda Afrika ülkelerine öncelik verilmesine karar verdik.'' dedi.

GİRİŞ 02.11.2022 23:18 GÜNCELLEME 02.11.2022 23:23
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan tahıl koridoruyla ilgili yaptığı açıklamada her iki liderle de istediği an görüşebildiğini kaydederken, ''Her ikisiyle de bir defa görüşmeyi arzu ettiğimiz anda 24 saati bulmadan görüşüyoruz. Gerek Putin ile gerek Zelenski ile müzakere etme fırsatı buluyorum. Sağ olsun bugüne kadar ne Putin'den ne Zelenski'den olumsuz yanıt almadım. Bizden talepleri oldu, elimizden geldiğince olumlu yanıt veriyoruz.

Ben şimdi Avrupa'ya samimi oluyorum, diyorum ki yanlış yapıyorsunuz. Rusya gibi bir devletin başına siz her yerde böyle olumsuz yaklaşımlar sergilerseniz, o da kendi tavrını kendini ezdirmeden koyacaktır. Dünyada saygın 3-5 ülkeden biri olacaksınız ve kalkıp böyle saldırılara da evet diyeceksiniz. Tahıl koridorunda Afrika ülkelerine öncelik verilmesine karar verdik.'' ifadelerini kullandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 22
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    mizah yazan kışı, sen özgürce yalan ve iftiralarını yazmışsın işte. seni kim susturuyor...bu ülkede vatan hainleri bitmedi 200 yıldan beri
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin in sürekli yemlediği başkan keyfinden hemen program düzenliyor. Kandırılmaya alışık. Bakalım arkası ne çıkacak. Çok iğrenç bir propaganda ve yalan tiyatrosu izliyoruz. Kendi milletine yalan söyleyen rakam çarpıtan bir devlet. Satın alınmış susturulmuş bir basın. Bu günkü gazetelere bakın , haber sitelerine bakın ithalat rakamını yazmayan kim varsa satılmışları anlarsınız. İhracat %3 arttı yazanlar ithalat %32 arttı yazamamış. Bizim hayalimizdeki Türkiye bu değil. Bu yalancıların ülkesi.
    Cevapla
  • Emir sultan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendı ulkenı sevmezsen kendı mılletıne guvenmezsen sevmedıgın ıcın ne saygı duyarsın daıma nefretle yargılarsın senın once kendne guvenmen lazım sanra reıse yarum yap
    Cevapla
  • Ankara 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibilere kimse yaranamaz. Herkes dolandırıcı herkes sahtekâr bir tek sen doğrusun. Kendine ait sığ ve bencil dünyanda kendini kahraman ilan edenlerdensin. Haksızlığa kimse eyvallah demez ama ukalâlık ve edepsizlik yapana da haklısın demez. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı'nın icraatleri için, taraflı veya tarafsız milliyetçi olan tüm kesimlerden tebrik ve kutlama gelirken senin gibi akıl vicdan yoksunu varlıklar da ülkedeki Özgürlukten faydalanıp dilediğini yazabiliyor işte...
    Cevapla
  • Adıyamanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında tahıl krizini türkiye birazdaha uzatacaktı avrupa dize gelsin diye onlar her pisliği yapıyor.
    Cevapla
  • konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ya bak Avrupa düşmanlığı muslumanlara yaradı. Allah rusya ya Müslümanlık nasip etsin.
    Cevapla
  • Hasan bn 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gerçekten ADAM ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin tarihi anlaşması PKK elebaşını korkudan kekeletti: Türkiye her yeri kuşatacak!
ABD ve İsrail'in 'Refah' oyununda yeni perde! Beyaz Saray: İsrail savunmasız...